Skip navigation
'Uptown Funk' blijft 'up' #1 in jouw MNM50!
De MNM50 blijft enorm funky dankzij de beats van Mark Ronson & Bruno Mars! Jullie zijn duidelijk grote fans van hun 'Uptown Funk', want ze kamperen al vier weken op #1.
Mark Ronson & Bruno Mars 'Uptown Funken' op #1 in jouw MNM50
Met hun aanstekelijke beats hebben Mark Ronson en Bruno Mars de eerste plaats van de MNM50 veroverd. 'Uptown Funk' springt daarmee over 'All I Want' van Emma Bale.
Emma Bale neemt opnieuw de poleposition in jouw MNM50
Het Vlaams talent Emma Bale neemt terug de leiding over van Jennifer Lawrence. Het 15-jarige zangtalent staat met All I Want op #1 in jouw MNM50.
[VIDEO] Dotan heerst in het MNM50 Jaaroverzicht
We ronden 2014 in stijl af met het MNM50 Jaaroverzicht, alle beste nummers van het jaar mooi op een rij.
'The Hanging Tree' opnieuw op #1 in jouw MNM50
'Strange things did happen here...' The Hanging Tree van Jennifer Lawrence & James Newton staat weer op #1 in jouw MNM50!
Emma Bale heerst op #1 in jouw MNM50
Jennifer Lawrence wordt van de troon gestoten door Vlaams talent. Emma Bale bestormt jouw MNM50 met All I Want. Het 15-jarige zangtalent weet jullie duidelijk te bekoren.
Jennifer Lawrence & James Newton Howard met 'The Hanging Tree' op #1 in jouw MNM50
Een nieuwe #1 in jouw MNM50, en wat voor één! Filmmuziek van de bovenste plank en van de nieuwe film in de reeks van The Hunger Games. We hebben het niet over de soundtrack waar Stromae zijn magic vibes heeft op los gelaten, maar wel over The Hanging Tree' van Jennifer Lawrence & James Newton.
[VIDEO] Ontdek het nieuwe geluid van de MNM50 en Ultratop50 vanaf zaterdag 30 augustus 2014!
Voortaan klinken de MNM50 en Ultratop50 net dat ietsje anders op je radio. En wat er achter zo'n sound schuilgaat, ontdek je hier...
[VIDEO] MNM50 van zaterdag 28 juni
Don't Stop van 5 Seconds of Summer claimt de eerste plaats in de nieuwe MNM50. Gers Pardoel gaat voor zilver en glanst op de tweede plaats. Verder vliegen de Snollebollekes er meteen in met de marathonradio megahit Snollebolleke op nummer drie!