Skip navigation
[VIDEO] 'Reality' is de nieuwe #1 in jouw MNM50!
Loïc Nottet is uitgerapapapt op #1 in de MNM50. Lost Frequencies en Janieck Devy springen over onze Eurosong-trots. Na zeven weken komt 'Reality' helemaal bovenaan de lijst.
Est-ce Que Tu M'Aimes?	Maître Gims
Er was even geen MNM50 tijdens de blok, want de studenten hadden steun nodig van Marathonradio! Voor de marathon van Peter, Eva en Tom stond Loïc Nottet al op #1 in de MNM50 en da's niet veranderd! Zijn optreden voor het schoolbord was dan ook een schot in de roos.
'Rhythm Inside' van Loïc Nottet op #1 in MNM50
Loïc Nottet, de Belgische kandidaat op het Eurovisie Songfestival, scoort in heel Europa met zijn nummer 'Rhythm Inside', waarmee hij vierde werd in de finale. Het nummer staat al in 17 landen in de top 5 van meest gedownloade nummers. Ook jullie zijn fan want hij staat deze week op #1 in de MNM50.
'See You Again' van Wiz Khalifa opnieuw op #1 in de MNM50
We zien Wiz Khalifa opnieuw aan de top van de MNM50. Met 'See You Again' wipt hij terug over 'Uncover' van Zara Larsson. Op #3 blijft David Guetta met 'Hey Mama'.
'Uncover' van Zara Larsson opnieuw op #1 in de MNM50
Zara Larsson is opnieuw jouw favoriet in de MNM50. Met 'Uncover' staat ze voor de tweede week op rij op #1. Maar ze krijgt stevige concurrentie van David Guetta ft. Nicki Minaj & Afrojack met 'Hey Mama' die oprukken van #15 naar #3.
Zara Larsson neemt de leiding over in de MNM50 met Uncover!
Wiz Khalifa en Charlie Puth moeten deze week hun plaats afgeven aan Zara Larsson. De Zweedse komt na zes weken met Uncover op #1 in de MNM50. De sterkste stijger komt uit Parijs, of nee...
'See You Again' van Wiz Khalifa opnieuw op #1 in de MNM50
We zien Wiz Khalifa ook deze week terug aan de top van de MNM50. Met 'See You Again' staat hij al de derde week op #1. Twee nummers van eigen bodem bekleden de andere twee speciale plaatsjes in de MNM50.
Wiz Khalifa opnieuw #1 in de MNM50 met 'See You Again'
Wiz Khalifa stuntte vorige week door 48 plaatsen te stijgen en knal op #1 te komen. Na zo'n zege kan je moeilijk direct dalen, dus 'See You Again' houdt die hoogste plaats ook deze week vast.
De nieuwe #1 in de MNM50 'See You Again' van Wiz Khalifa
Vorige week kwam 'See You Again' binnen op #49, nu staat Wiz Khalifa op #1 in jouw MNM50.