Skip navigation
Lost Frequencies doet er nog een weekje bij op #1 in de MNM50!
Het wordt sowieso een zalige zomer voor de Belg Lost Frequencies! Reality blijft op #1 in de MNM50 en in het buitenland scoort hij met zijn nummer 'Are You With Me'.
Lost Frequencies op #1 in de MNM50 én in het buitenland!
Het wordt dé zomer van Lost Frequencies en Janieck Devy! Met 'Reality' staan voor de tweede week op #1 in jouw MNM50, maar ook in het buitenland zijn ze potten aan het breken. Wil je hem live aan het werk zien? Kom dan zeker naar Beachland.
[VIDEO] 'Reality' is de nieuwe #1 in jouw MNM50!
Loïc Nottet is uitgerapapapt op #1 in de MNM50. Lost Frequencies en Janieck Devy springen over onze Eurosong-trots. Na zeven weken komt 'Reality' helemaal bovenaan de lijst.
Est-ce Que Tu M'Aimes?	Maître Gims
Er was even geen MNM50 tijdens de blok, want de studenten hadden steun nodig van Marathonradio! Voor de marathon van Peter, Eva en Tom stond Loïc Nottet al op #1 in de MNM50 en da's niet veranderd! Zijn optreden voor het schoolbord was dan ook een schot in de roos.
'Rhythm Inside' van Loïc Nottet op #1 in MNM50
Loïc Nottet, de Belgische kandidaat op het Eurovisie Songfestival, scoort in heel Europa met zijn nummer 'Rhythm Inside', waarmee hij vierde werd in de finale. Het nummer staat al in 17 landen in de top 5 van meest gedownloade nummers. Ook jullie zijn fan want hij staat deze week op #1 in de MNM50.
'See You Again' van Wiz Khalifa opnieuw op #1 in de MNM50
We zien Wiz Khalifa opnieuw aan de top van de MNM50. Met 'See You Again' wipt hij terug over 'Uncover' van Zara Larsson. Op #3 blijft David Guetta met 'Hey Mama'.
'Uncover' van Zara Larsson opnieuw op #1 in de MNM50
Zara Larsson is opnieuw jouw favoriet in de MNM50. Met 'Uncover' staat ze voor de tweede week op rij op #1. Maar ze krijgt stevige concurrentie van David Guetta ft. Nicki Minaj & Afrojack met 'Hey Mama' die oprukken van #15 naar #3.