Skip navigation
'See You Again' van Wiz Khalifa opnieuw op #1 in de MNM50
We zien Wiz Khalifa opnieuw aan de top van de MNM50. Met 'See You Again' wipt hij terug over 'Uncover' van Zara Larsson. Op #3 blijft David Guetta met 'Hey Mama'.
'Uncover' van Zara Larsson opnieuw op #1 in de MNM50
Zara Larsson is opnieuw jouw favoriet in de MNM50. Met 'Uncover' staat ze voor de tweede week op rij op #1. Maar ze krijgt stevige concurrentie van David Guetta ft. Nicki Minaj & Afrojack met 'Hey Mama' die oprukken van #15 naar #3.
Zara Larsson neemt de leiding over in de MNM50 met Uncover!
Wiz Khalifa en Charlie Puth moeten deze week hun plaats afgeven aan Zara Larsson. De Zweedse komt na zes weken met Uncover op #1 in de MNM50. De sterkste stijger komt uit Parijs, of nee...
'See You Again' van Wiz Khalifa opnieuw op #1 in de MNM50
We zien Wiz Khalifa ook deze week terug aan de top van de MNM50. Met 'See You Again' staat hij al de derde week op #1. Twee nummers van eigen bodem bekleden de andere twee speciale plaatsjes in de MNM50.
Wiz Khalifa opnieuw #1 in de MNM50 met 'See You Again'
Wiz Khalifa stuntte vorige week door 48 plaatsen te stijgen en knal op #1 te komen. Na zo'n zege kan je moeilijk direct dalen, dus 'See You Again' houdt die hoogste plaats ook deze week vast.
De nieuwe #1 in de MNM50 'See You Again' van Wiz Khalifa
Vorige week kwam 'See You Again' binnen op #49, nu staat Wiz Khalifa op #1 in jouw MNM50.
Ellie Goulding met Love Me Like You Do voor de 7de keer op rij op #1 in de MNM50!
De soundtrack van Fifty Shades Of Grey staat voor de 7de keer op rij op #1 in de MNM5. Ellie Goulding wist jou dus al zeven weken lang te overtuigen om 'Love Me Like You Do' bovenaan te zetten in jouw MNM50. Doet er ze daar nog zeven weken bij? Of stem jij iemand anders op #1?
'Uptown Funk' blijft 'up' #1 in jouw MNM50!
De MNM50 blijft enorm funky dankzij de beats van Mark Ronson & Bruno Mars! Jullie zijn duidelijk grote fans van hun 'Uptown Funk', want ze kamperen al vier weken op #1.