Skip navigation
Spec Ops – The Line
Voor al het lekkers dat in game-heaven verschijnt, kan je al 299 afleveringen terecht in DCLN en op mnm.be. Feest! En dat doen we met een héél straffe titel, waar internationaal naar afgeteld is… Win ‘m hier!
Dirt Showdown
Ook vlak voor de zomervakantie verschijnt er heel wat lekkers in de rayon games van je lokale soepboer. Deze week ontspanning voor slapeloze studentjes én de ideale partygame voor naast het zwembad: Dirt Showdown!
‘t Is maar een spel: The Witcher 2: Assassins of Kings - Enhanced Edition
Nieuwe games? Je vindt ze op mnm.be en je hoeft niet eens een techneut te zijn om mee te praten! Deze week de nieuwe versie van The Witcher 2.
Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm Generations
Nieuwe games in het winkelrek? Hier lees je of ze hot zijn of not. Deze week geen shooter, racer of slasher, maar een rasecht manga-spel, dat door kenners bejubeld wordt. Naruto Shippuden, Ultimate Ninja Storm Generations!
’t Is maar een spel: Tiger Woods PGA Tour 13 (PS3/XBOX KINECT)
Elke week een andere vette game in de showroom van De Cock Late Night. Deze keer de nieuwste uit de reeks rond Zijne Scheefschaatsende Hoogheid: Tiger Woods PGA Tour 13!
’t Is maar een spel: Ridge Racer Unbounded!
Back to the nineties! Alles komt terug, zeker als het hot was in de tijd van de flippo, de discman en de fluo-trollen! Tijd dus voor een vette remake van een echte gameklassieker uit 1993: Ridge Racer. Geslaagd of niet? Win ‘m hier!
’t Is maar een spel: Saint Seiya Sanctuary Battle (PS3)
Van minesweeper tot 3D-shooter: elke week zwieren we een game tussen je boterham. Deze keer duiken we in de manga-bak van de gamewinkel, met Saint Seiya: Sanctuary Battle.
Snowboard Super Cross… SSX!
Snowboard Super Cross… SSX! Een gamereeks die sinds 2000 op een schare hysterische fans en lovende reviews kan rekenen. Doet de nieuwste versie je opnieuw rillen van glijplezier? MNM For The Win gokt van wel!
’t Is maar een spel: The Sims 3 Showtime! (Mac/PC)
Zo hip dat Katy Perry er haar zotte snoet voor leende: The Sims 3 Showtime! Voor liefhebbers van een digitaal alter ego mét een carrière.