Skip navigation
Plan je blok met het blokschema van Marathonradio!
Leerkrachten en ouders hebben je het al duizend keer gezegd... Je moet beter leren plannen voor de examens. Voor je het beseft, is het altijd opnieuw juni en moet je nachtjes doordoen om alle leerstof te kennen. Da's verleden tijd dankzij het Marathonradio Blokschema!
[TELEBLOK] Schrijf je in voor de Blokpunten!
Binnenkort is het opnieuw Marathonradio om alle studenten door de examens te loodsen. Om dat nog beter te kunnen doen, willen wij graag een paar dingen weten over jullie blokgewoontes. Waar en met wie blok jij het liefst? Laat het ons (en Teleblok) weten!
Marathonradio is terug met Peter Van de Veire, Eva Daeleman & Tom De Cock!
En hoe? Dit jaar sleuren niet alleen Peter Van de Veire en Tom De Cock jou door de examenperiode, maar ook Eva Daeleman! Vanaf 5 juni steunt MNM opnieuw studerend Vlaanderen. 24u lang per dag en dat zeven dag per week sleuren Peter, Eva & Tom jou door de examens.
[VIDEO] De 10 beste momenten van Marathonradio
Marathonradio kende veel geweldige momenten. Teveel geweldige momenten. Ben je ze al vergeten of wil je de Marathonradio-vibe nog eens helemaal door jezelf te laten stromen?
[VIDEO] Marathonradio Aftermovie
Mis je Marathonradio ook zo hard en kon jij ook uren lang kijken naar onze livestream? Speciaal voor jou goten we de leukste beelden samen zodat je Marathonradio op repeat kan herbeleven.
[VIDEO] #1 in jouw Marathonradio 100: Snollebollekes!
Er ontstond een grote hit rond de Snollebollekes tijdens Marathonradio. Ze staan dan ook op jouw nummer 1 in de Marathonradio 100!
[VIDEO] #marathonradio 2014: "Yes We Can!"
Lazy Jay maakte voor Marathonradio 2014 een anthem: 'Midnight Marathon!' Om jullie te bedanken maakten we er een videoclip bij met al onze artiesten!
[VIDEO] 10 Marathonconcerten die je gezien moet hebben!
Er kwamen heel wat artiesten langs tijdens Marathonradio. Ze brachten keer op keer straffe covers of prachtige eigen nummers. Deze moet je gezien hebben!