Skip navigation
Dit was Marathonradio! ♡
3 geweldige dj's, fantastische luisteraars én geweldige artiesten. Dat is hét recept van Marathonradio! Bedankt om te luisteren.
[VIDEO] De schattige kruising van 'just do it!' en 'ja, ça va!'
Voor Peter, Tom en Eva is het ondertussen vakantie, maar jij moet misschien wel nog een examen gaan knallen? Dan hebben wij de perfecte motivatie om nog even buzze te geven!
Nood aan extra muzikale steun?
Heb je nog enkele examens en mis je marathonradio al? Maar liefst 55 artiesten kwamen langs om jou te steunen!
Loïc Nottet op #1 in de Marathonradio100!
Dit is 'm dan.. Jouw #marathonradio100! Helemaal door jou gekozen, de beste platen uit 408 uren Marathonradio!
Marathonradio in enkele cijfers
Marathonradio.. dat was: véél telefoontjes, véél tweets en véél Yes We Can's. Maar hoeveel exact? Marathonradio in enkele cijfers.
De 3 favoriete schoolbordconcerten van Peter, Eva & Tom
Marathonradio ging weer veel te snel voorbij, maar dat wil zeggen dat de examens achter de rug zijn! Peter, Eva & Tom blikken even terug op hun favoriete concerten aan ons schoolbord.
De mooiste momenten van Marathonradio
Marathonradio is ook wel lachen, gieren én brullen. Peter, Eva & Tom vonden het geweldig om jou te steunen tijdens de examenperiode en probeerden soms de druk te verlichten met een brede lach.
Einde van de examens: verwachting versus realiteit...
Eindelijk, het moment waar je zo lang naar hebt gesmacht: het einde van die rotexamens. Tegen het einde van de zomer zal je de school nog missen, maar nu is het tijd voor vakantie. Maar die eerste dagen na de examens, die zijn altijd net iets minder YOLO dan voorzien…
De 4 soorten examenoutfits voor meisjes
Doorheen de blok- en examenperiode gaan we door heel wat stadia. Van overenthousiast tot doodongelukkig en alles daartussen. En daar horen ook outfits bij natuurlijk!