Skip navigation

De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow

Goeiemorgenconcert van Milk Inc

Milk Inc is zonder twijfel één van onze strafste groepen ooit. Op 12 en 13 oktober staan ze waarschijnlijk weer voor een uitverkocht Sportpaleis. Er zal iets heel speciaals gebeuren, iets dat speciaal voor hen gemaakt is maar meer details kregen we niet. Linda kon al wel meegeven dat haar mond openviel toen ze het zag.

Regi wordt natuurlijk ook papa en hij had blijkbaar nog nooit een luier ververst. Gelukkig kon hij de stiel bij ons leren met een pop en een luier. Hij zal nog moeten oefenen, want het duurde 1min30.

Video

Wij ontdekten ook een mirakel in de muziek van Milk Inc. Regi heeft er namelijk de namen van zijn kroost in verstopt. Zo kwamen wij op Benoit en Sidney. We ontdekten ook dat de kleine spruit niet gemaakt is op Mauritius, maar wel bij hun thuis. Luister hier naar de bewijzen.

VIDEO

Het mediaformaat wordt niet ondersteund op jouw toestel.
Popout

Milk Inc brengt een prachtversie van 'Miracle'

Milk Inc is een groep die al jaren aan de top staat in België. Live zijn ze ook pure klasse en dat bewezen ze vanochtend met een akoestische versie van 'Miracle'.

Het mediaformaat wordt niet ondersteund op jouw toestel.
Popout

Wij ontdekten de namen van de kinderen van Regi en Elke

Regi wordt binnenkort papa en de snoodaard verstopte de mogelijke kindernamen in zijn muziek. Wij ontdekten het mirakel en kwamen uit op Benoit en Sidney. Luister hier en ontdek mee.