Skip navigation
De 5SOS Derp Con in Los Angeles!
De voorbije weken streden heel wat youngsters voor die felbegeerde plek in de finale om 'ergens' ter wereld 5 Seconds Of Summer te ontmoeten. En die 'ergens' heeft eindelijk een definitieve bestemming gekregen!
[VIDEO] Herbeleef de liftconcerten van #DGPVDVOS
Er passeren heel wat artiesten in De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow. Peter houdt van verrassingen en laat zich meermaals per week verrassen door de 'liftconcerten!' Want hij weet nooit op voorhand wie er in de lift zit.
[VIDEO] Leer Ochtendprinses Julie wat beter kennen..
Elke dag kan je de nieuwe Ochtendprinses van Peter Van de Veire een beetje beter leren kennen.
[VIDEO] Ook Ann Reymen, Eva Daeleman en Peter Van de Veire gaan de Ice Bucket Challenge aan
Ook onze MNM-DJ's wisten niet te ontsnappen aan de Ice Bucket Challenge. Uiteraard gingen ze niet alleen de uitdaging aan, maar stortte ze ook hun bijdrage voor ALS-onderzoek.
[VIDEO] Ontdek het nieuwe geluid van de MNM50 en Ultratop50 vanaf zaterdag 30 augustus 2014!
Voortaan klinken de MNM50 en Ultratop50 net dat ietsje anders op je radio. En wat er achter zo'n sound schuilgaat, ontdek je hier...
[WIN] Ontmoet 5SOS ergens in de wereld!
Ergens ter wereld kan je de jongens van 5 Seconds Of Summer ontmoeten én bovendien ontdek je hun nieuwe album. Word jij onze 5 Second Star Reporter? Dan is dit wat je nu te doen staat...
Schrijf je in voor de 'Goeiemorgenvogel'
Vanaf maandag 25 augustus is De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow terug. Elke ochtend haalt Peter de 'Goeiemorgenvogel' uit zijn kooitje. Jij kan het vogeltje naar je moeder, vader, lief, beste vriend... sturen met een speciale boodschap én een verrassingsplaat in zijn ei.
[DWAAS VERHAAL] Muggenbeten inventariseren
Elke dag verzamelt Bart De Raes drie dwaze verhalen, waarvan hij er eentje vertelt in de Ochtendshow. De andere dwaze verhalen vind je hier.
[DWAAS VERHAAL] Een uur lang opgesloten in toilet
Elke dag verzamelt Bart De Raes drie dwaze verhalen, waarvan hij er eentje vertelt in de Ochtendshow. De andere dwaze verhalen vind je hier.