Skip navigation
[WIN] Ontmoet 5SOS ergens in de wereld!
Ergens ter wereld kan je de jongens van 5 Seconds Of Summer ontmoeten én bovendien ontdek je hun nieuwe album. Word jij onze 5 Second Star Reporter? Dan is dit wat je nu te doen staat...
Schrijf je in voor de 'Goeiemorgenvogel'
Vanaf maandag 25 augustus is De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow terug. Elke ochtend haalt Peter de 'Goeiemorgenvogel' uit zijn kooitje. Jij kan het vogeltje naar je moeder, vader, lief, beste vriend... sturen met een speciale boodschap én een verrassingsplaat in zijn ei.
[DWAAS VERHAAL] Muggenbeten inventariseren
Elke dag verzamelt Bart De Raes drie dwaze verhalen, waarvan hij er eentje vertelt in de Ochtendshow. De andere dwaze verhalen vind je hier.
[DWAAS VERHAAL] Een uur lang opgesloten in toilet
Elke dag verzamelt Bart De Raes drie dwaze verhalen, waarvan hij er eentje vertelt in de Ochtendshow. De andere dwaze verhalen vind je hier.
[DWAAS VERHAAL] Mannen dansen vlekkeloos op hoge hakken
Elke dag verzamelt Bart De Raes drie dwaze verhalen, waarvan hij er eentje vertelt in de Ochtendshow. De twee andere dwaze verhalen vind je hier.
[VIDEO] Brahim Obama
Op woensdag 26 maart 2014 bezoekt Barack Obama ons land. Om hem te verwelkomen, maakte Brahim een nummer.
[VIDEO] De Grootste Goeiemorgen van Vlaanderen
In De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow kwam er het voorbije jaar heel wat schoon volk over de vloer. Ze wensen je een geweldige goeiemorgen!