Skip navigation
Schrijf je in voor de 'Goeiemorgenvogel'
Elke ochtend halen Peter en Nasrien de 'Goeiemorgenvogel' uit zijn kooitje. Jij kan het vogeltje naar je moeder, vader, lief, beste vriend... sturen met een speciale boodschap én een verrassingsplaat in zijn ei.
MNM Wijftig
Elke dinsdagochtend ontvangen Peter en Nasrien een muzikale vrouw. Ze brengt een eigen nummer én een cover uit de MNM50. Beluister hier alle sessies!
[WIN] Deel jij de Belgische punten uit tijdens Eurosong 2014?
"Twelve Points, Douze Points!" Heb jij altijd al de punten willen geven tijdens het Eurovisiesongfestival? Schrijf je hier in en wie weet sta jij binnenkort voor de camera van Eurosong.
Naar De Ronde Van Vlaanderen als VIP dankzij MNM
Woensdag 2 april kon je in De Grote Peter Van de Veire ochtendshow VIP-tickets winnen voor Vlaanderens Mooiste als je kon raden welke wielrenner Kelly Druyts beschreef. Sep Vanmarcke was het juiste antwoord. 2 winnaars kregen een vip-arrangement cadeau en konden van dichtbij de koers volgen.
[FOTO & WIN] Volg de Jupiler Trophy On Tour en win je eigen voetbalfeest!
In de Paasvakantie gaat de beker die de winnaar van de Jupiler Pro League krijgt, op tour doorheen alle steden die een voetbalteam in Play Off 1 hebben. Maak een selfie met die beker en maak kans op je eigen voetbalfeest!
Strippende Sterren
Elke donderdag komen heel wat sterren strippen in de Strippende Sterren. Bekende en minder bekende acteurs brengen samen met Peter en Nasrien hun favoriete strip tot leven.
[VIDEO] George Ezra live met 'Budapest'
Op 2 april 2014 om 13u gaf George Ezra een miniconcert in het treinstation van Brussel-Zuid maar eerst bracht hij een bezoek aan Peter & Nasrien. Met zijn gitaar en diepe stem bracht hij Budapest.
Win tickets voor de Jupiler Pro League
Peter en Nasrien geven de komende weken tickets weg voor alle topmatchen uit Play Off 1. Maar ook Play Off 2 en Play Off 3 worden niet vergeten. Om kans te maken, moet je gewoon deze vraag beantwoorden.
[VIDEO] Sandrine eert Marvin Gaye
Op 1 april 2014 is het 30 jaar geleden dat Marvin Gaye werd doodgeschoten door zijn vader. Op 2 april 2014 zou hij 75 jaar geworden zijn. Sandrine eert hem met dit nummer!