Skip navigation
[VIDEO] Wie wint het WK Mens Erger Je Niet?
Peter daagde zijn ochtendprinses Julie uit voor een kampioenschap Mens-Erger-Je-Niet! Nog voor het spel gestart was, waren ze al een rode pion kwijt.
[VIDEO] Zing mee met Bassie en Adriaan!
Er is een nieuwe rage ontstaan! Mensen uit verschillende landen proberen mee te zingen met de openingstune van Bassie en Adriaan. Voor Peter en Julie is dat een eitje!
[VIDEO] Herbeleef de liftconcerten van #DGPVDVOS
Er passeren heel wat artiesten in De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow. Peter houdt van verrassingen en laat zich meermaals per week verrassen door de 'liftconcerten!' Want hij weet nooit op voorhand wie er in de lift zit.
Schrijf je in voor de 'Goeiemorgenvogel'
Vanaf maandag 25 augustus is De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow terug. Elke ochtend haalt Peter de 'Goeiemorgenvogel' uit zijn kooitje. Jij kan het vogeltje naar je moeder, vader, lief, beste vriend... sturen met een speciale boodschap én een verrassingsplaat in zijn ei.
De 5SOS Derp Con in Los Angeles!
De voorbije weken streden heel wat youngsters voor die felbegeerde plek in de finale om 'ergens' ter wereld 5 Seconds Of Summer te ontmoeten. En die 'ergens' heeft eindelijk een definitieve bestemming gekregen!
[VIDEO] Leer Ochtendprinses Julie wat beter kennen..
Elke dag kan je de nieuwe Ochtendprinses van Peter Van de Veire een beetje beter leren kennen.
[VIDEO] Ook Ann Reymen, Eva Daeleman en Peter Van de Veire gaan de Ice Bucket Challenge aan
Ook onze MNM-DJ's wisten niet te ontsnappen aan de Ice Bucket Challenge. Uiteraard gingen ze niet alleen de uitdaging aan, maar stortte ze ook hun bijdrage voor ALS-onderzoek.
[VIDEO] Ontdek het nieuwe geluid van de MNM50 en Ultratop50 vanaf zaterdag 30 augustus 2014!
Voortaan klinken de MNM50 en Ultratop50 net dat ietsje anders op je radio. En wat er achter zo'n sound schuilgaat, ontdek je hier...