Skip navigation
Schrijf je in voor de 'Goeiemorgenvogel'
Vanaf maandag 25 augustus is De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow terug. Elke ochtend haalt Peter de 'Goeiemorgenvogel' uit zijn kooitje. Jij kan het vogeltje naar je moeder, vader, lief, beste vriend... sturen met een speciale boodschap én een verrassingsplaat in zijn ei.
Win tickets voor 'Het Grootste Café!'
Ga jij meezingen in Het Grootste Café op 14 maart met o.a. Belle Perez, De Romeo's, Niels Destadsbader en ander schoon volk?
De #GrotePetFilm
Julie blikt wekelijks terug op De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow.
De KnelpuntSongs van Peter
Er zijn heel wat knelpuntberoepen in Vlaanderen. Om die beroepen wat meer in de kijker te zetten, maakt Peter elke dag een een song!
[VIDEO] Herbeleef de liftconcerten van #DGPVDVOS
Er passeren heel wat artiesten in De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow. Peter houdt van verrassingen en laat zich meermaals per week verrassen door de 'liftconcerten!' Want hij weet nooit op voorhand wie er in de lift zit.
De #LangsteLiefde: Op zoek naar échte liefde en vriendschap
Vanaf 10 februari gaan Peter Van de Veire en Eva Daeleman op zoek naar echte liefde en vriendschap. Ze doen dat samen in 1 studio, voor minstens 85 uur.
[VIDEO] Een jarige Walter GrooTAART!
Walter Grootaers werd op dindag 27 januari 2015 60 jaar! En dat lieten we niet onopgemerkt voorbijgaan..
Less We Can: drie uur lang drie dezelfde plaatjes
... want besparen moet niet altijd saai zijn! Vanaf maandag 26 januari geven we je namelijk 1000en tips en tricks over hoe je makkelijk kan besparen. Maar Peter en Julie hebben jullie hulp nodig bij een belangrijke crisis-keuze.