Skip navigation
[VIDEO] Herbeleef de liftconcerten van #DGPVDVOS
Er passeren heel wat artiesten in De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow. Peter houdt van verrassingen en laat zich meermaals per week verrassen door de 'liftconcerten!' Want hij weet nooit op voorhand wie er in de lift zit.
[VIDEO] Week Van Het Bos
12 tot 19 oktober was de Week Van Het Bos! Peter en Julie trokken samen het bos in. Bekijk hier de beelden.
[VIDEO] Sing That Song - De finale!
Tijdens Sing That Song op één ging Peter Van de Veire op zoek naar kandidaten die het nieuwe jaar willen inzingen. Vandaag speelden we de finale!
Wuif Ian Thomas uit voor zijn vertrek naar de USA!
Ian Thomas vertrekt voorgoed naar Amerika. MNM wil samen met jou uitgebreid afscheid van hem nemen. En jij kan hem komen uitwuiven in de MNM-studio!
MNM: Dé beruchte verrassing voor onze Ochtendprinses
Julie was op 25 september exact 1 maand de ochtendprinses van Peter Van de Veire. Dat moesten we vieren met een verrassing!
Cooper VS Van de Veire!
Peter ging een gevaarlijke uitdaging aan: "Ik loop toch sneller dan een Chihuahua, zeker!" Dat mag hij vrijdag eens bewijzen.
[VIDEO] Wie wint het WK Mens Erger Je Niet?
Peter daagde zijn ochtendprinses Julie uit voor een kampioenschap Mens-Erger-Je-Niet! Nog voor het spel gestart was, waren ze al een rode pion kwijt.
[VIDEO] Zing mee met Bassie en Adriaan!
Er is een nieuwe rage ontstaan! Mensen uit verschillende landen proberen mee te zingen met de openingstune van Bassie en Adriaan. Voor Peter en Julie is dat een eitje!
Schrijf je in voor de 'Goeiemorgenvogel'
Vanaf maandag 25 augustus is De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow terug. Elke ochtend haalt Peter de 'Goeiemorgenvogel' uit zijn kooitje. Jij kan het vogeltje naar je moeder, vader, lief, beste vriend... sturen met een speciale boodschap én een verrassingsplaat in zijn ei.