Skip navigation
Wil jij op het podium staan met Ian Thomas, Laura Tesoro en Peter Van de Veire?
Ben jij een echt podiumbeest met een fantastische stem? Droom je er vooral stiekem al heel lang van om eens op het podium te staan met Ian Thomas, Peter Van de Veire, Silke Mastbooms...?
[VIDEO] Stien Bovijn brengt TW Classic en Summerfestival naar de studio!
Stien Bovijn brengt tijdens de Ochtenshow de hele week covers van artiesten die dit weekend op TW Classic of Summerfestival staan. Geen grote band, hopen fans of een fancy backstage, Stien heeft alleen haar gitaar en prachtige stem nodig.
[VIDEO] De actua in een muzikaal jasje!
Heb je de actua van de voorbije week gemist? Geen nood! Lise brengt je elke maandag een update in een muzikaal jasje.
[VIDEO] See You Again? Héél graag Charlie Puth!
Charlie Puth liet Wiz Khalifa thuis, maar bracht wel zijn single 'See You Again' mee. En daar zijn we enorm blij mee... Wat een live versie!
[VIDEO] De Wilde Mannen Week: de geheimen van Stan, Bill, Steven & William
Peter is deze week op hoogtestage, dus Julie heeft wat extra testosteron gezocht om naar de studio te komen. William Boeva, Steven Van Herreweghe, Bill Barberis, Adriaan Van den Hoof en Stan Van Samang komen tijdens de Wilde Mannen Week naar de Ochtendshow.
Aster & Dorianne een Kwartier Tegen Kanker
Eén en Kom op tegen Kanker dagen heel Vlaanderen uit tot actie. Dus ook jou, maar ook onze Aster en Dorianne. Ze stelden zich op woensdag 22 april beschikbaar voor het goede doel. En met succes!
Barack Obama, de koning van de high five #NH5D
16 april 2015 werd uitgeroepen tot National High Five Day, bedoeld om mensen meer bewust te maken van kanker en de effecten die het op ons heeft meer aandacht te geven. En wie is de koning van de high five? Barack Obama toch?
[VIDEO] Slongs Dievanongs deelt haar nieuwe single uit!
Slongs Dievanongs bracht donderdag 9 april haar nummer iFoon live in De Ochtendshow. Binnenkort ligt haar debuutalbum in de rekken, maar er is nog meer goed nieuws... Ze geeft haar track 'Vakskes' gratis weg!
De Verkeerdquiz
Tijdens de Verkeersweken proberen we chauffeurs vlotter door het verkeer te loodsen. Weet jij wat wel en niet mag?

Mediakanaal