Skip navigation
Aster & Dorianne een Kwartier Tegen Kanker
Eén en Kom op tegen Kanker dagen heel Vlaanderen uit tot actie. Dus ook jou, maar ook onze Aster en Dorianne. Ze stelden zich op woensdag 22 april beschikbaar voor het goede doel. En met succes!
Barack Obama, de koning van de high five #NH5D
16 april 2015 werd uitgeroepen tot National High Five Day, bedoeld om mensen meer bewust te maken van kanker en de effecten die het op ons heeft meer aandacht te geven. En wie is de koning van de high five? Barack Obama toch?
[VIDEO] Slongs Dievanongs deelt haar nieuwe single uit!
Slongs Dievanongs bracht donderdag 9 april haar nummer iFoon live in De Ochtendshow. Binnenkort ligt haar debuutalbum in de rekken, maar er is nog meer goed nieuws... Ze geeft haar track 'Vakskes' gratis weg!
De Verkeerdquiz
Tijdens de Verkeersweken proberen we chauffeurs vlotter door het verkeer te loodsen. Weet jij wat wel en niet mag?
De finalisten van WoordSlam zijn bekend!
De vijf finalisten van WoordSlam zijn bekend, vanaf nu kan het stemmen beginnen.
WESP
Elke dag verzamelt Bart De Raes drie dwaze verhalen, waarvan hij er eentje vertelt in de Ochtendshow. De andere dwaze verhalen vind je hier.
[WIN] Ontmoet 5SOS ergens in de wereld!
Ergens ter wereld kan je de jongens van 5 Seconds Of Summer ontmoeten én bovendien ontdek je hun nieuwe album. Word jij onze 5 Second Star Reporter? Dan is dit wat je nu te doen staat...
BUSJE
Elke dag verzamelt Bart De Raes drie dwaze verhalen, waarvan hij er eentje vertelt in de Ochtendshow. De andere dwaze verhalen vind je hier.
[VIDEO] Billie Kawende met een adembenemende live-versie van 'Under My Wings'
Vrijdag 1 augustus werd plots een beetje mooier. Veel mooier. Want op die dag bracht Billie Kawende een bezoekje aan Bart De Raes in De Ochtendshow. Ze bracht er een prachtige live-versie van haar debuut-single 'Under My Wings'. Gemist? Dan kan je het hier herbeluisteren!

Mediakanaal