Skip navigation
Artiesten Voor Tsunami 12-12 - Geef Een Teken is het best verkochte nummer van de Nillies!
Een hele week lang telden we elke dag samen met jou af richting de #1 van de 90's500: de beste verkochte 90's-plaat volgens de Ultratop. Niemand minder dan Elton John zwaait dit jaar met de 90's-scepter. Wil je de lijst nog eens helemaal nalezen? Of voor altijd in replay afspelen?
[FOTO] Oude technologie uit de 90's & Nillies die we allemaal vergeten zijn!
Smartphones, tablets en nog een hele hoop andere technologische snufjes zouden ons doen vergeten dat het er in de 90's & Nillies allemaal nog helemaal anders uitzag. Was jij deze 15 fantastische gadgets al vergeten?
[VIDEO] De Flandriens Johan Museeuw en Tom Boonen domineerden in de 90's en Nillies
Zondag is het de 99ste Ronde van Vlaanderen en volgende zondag Parijs-Roubaix, de twee legendarische keiklassiekers. In de 90's en Nillies domineerden wij Belgen met twee grote namen bijzonder vaak deze wedstrijden.
[VIDEO] Er zit muziek in je diskettestation!
Diskettes 'never gonna give you up'! Het herkenbare deuntje van Rick Astley wordt speciaal voor Back to the 90's & Nillies gemaakt door diskette drives. Je weet nog wel: die gleuf in je computer waar je een floppy disk in kon steken.
[VIDEO] Door deze reacties van tieners op 90's muziek voel je je plots oud
De 90's lijken soms nog niet zo lang geleden, maar vergis je niet... Tieners kennen de grote hits van toen blijkbaar al niet meer. En plots voel je je echt oud!
Weet ge wat de shit was in Nillies?
Awel, dit was de shit in de Nillies!
Elton John heerst in de 90's500!
Een hele week lang telden we elke dag samen met jou af richting de #1 van de 90's500: de beste verkochte 90's-plaat volgens de Ultratop. Niemand minder dan Elton John zwaait dit jaar met de 90's-scepter. Wil je de lijst nog eens helemaal nalezen? Of voor altijd in replay afspelen?
[VIDEO] Héy There Plain White T's
De mannen van Plain White T's kwamen Peter en Julie vergezellen in de #GrotePet en brachten hun grootste hit: Hey There Delilah.
[VIDEO] Weet ge wat de shit was in nineties?
Een schitterende compilatie van alles dat de shit was in de 90's & Nillies!
[VIDEO] De 10 meest memorabele films uit de 90's en Nillies!
Van Jurassic Park tot The Notebook, de 90’s en Nillies zat vol films die ons deden verschieten, lachen, én janken. Wij maakten een overzicht van de films die we ons allemaal op een of andere manier nog steeds herinneren.
[VIDEO] Wat als... Harry Potter een serie zoals Friends was?
Hoe zouden de Harry Potterfilms eruitzien als het een serie zoals Friends was? Dat vroeg deze fan van de 90's & Nillies zich duidelijk ook af, en maakte deze mix.
[FOTO] 17 fantastische (foute) kledingtrends uit de 90's & Nillies
We zijn officieel halverwege de 'Teens'. Het perfecte moment om nog eens terug te blikken op de vorige twee decennia en de kledingtrends die toen iedereen volgde. En amai, laat ons zeggen dat we er flink op vooruit zijn gegaan.
[FOTO] De 15 foutste kapsels uit de 90’s en Nillies
Als we terugkijken naar onze foto’s uit de 90’s en Nillies zijn het de bizarre kapsels die het eerst opvallen. Man, hoe lelijk zag ons haar eruit? En vooral in de jaren 90! Even een overzicht van de 15 populairste (en lelijkste) haarstijlen van toen.
[VIDEO] De 20 shows waar we allemaal naar keken in de 90's en Nillies!
Velen onder ons zijn opgegroeid in de 90's en Nillies. Naast de wijze lessen van onze ouders was er nog een bron van kennis: de televisie! Het toestel leerde ons lachen, wenen, bang zijn en nog veel meer dankzij alle geniale series! Hier 20 shows waar we toen stuk voor stuk naar keken.
[FOTO] De 9 zotste dansmoves uit de 90's en Nillies
Vergeet Gangnam Style en de Harlem Shake, in de 90’s en Nillies waren er nóg betere dansmoves die iedereen kende. Wij hebben ze voor jou even op een rij gezet, van de macarena tot techtonic!
[FOTO] De 9 verzamelitems die iedereen moest hebben in de 90's & Nillies!
Zonder deze verzamelitems was je leven niet compleet in de 90's & Nillies! Had jij ze allemaal?
[FOTO] Het gekste speelgoed uit de 90's en Nillies!
Naast geweldige muziek brachten de 90's en Nillies ons ook geweldig speelgoed. Zegt Baby Annabell je nog iets? En K'nex? Ziehier 13 speelgoedjes waarmee elk kind wel speelde in de 90's en Nillies. Nostalgie verzekerd!
[VIDEO] De 25 One Hit Wonders uit de 90's & Nillies die we nooit mogen vergeten!
De 90's en Nillies kenden enorm veel geweldige nummers. Spijtig genoeg bleef het voor vele artiesten bij die ene gigantische hit. Ziehier de 25 beste one hit wonders uit de 90's en Nillies die we nooit mogen vergeten!
[AUDIO] How much is the Regi?
Op zaterdag 4 april gaat het dak van 't Antwerps Sportpaleis eraf. Bij de 00's kan je jezelf helemaal smijten op de beats van de Regi (Ja, die handjes mogen in de lucht) en bij de 90's mag je jezelf nog eens extra afvragen hoeveel de vis juist kost, want daar geeft Scooter het beste van zichzelf.
[CONCERT] Scooter headliner op Back To The 90's & 00's
De Duitse raveband Scooter is op zaterdag 4 april de headliner van Back to the 90’s & 00’s in het Antwerpse Sportpaleis. Bijkomende namen worden binnenkort toegevoegd.

Mediakanaal