Skip navigation
[PLAYLIST] MNM Party: Mix & Match van zaterdag 19 april 2014
Klaar voor een feestje? Erwin De Nul neemt je mee op een muzikale trip doorheen de beste hits van vroeger én nu. Check hier de playlist van zaterdag 19 april 2014.
[VIDEOCLIP] One Direction - You & I
In dagen voor vrijdag 18 april plaatsten de bandleden van One Direction verschillende teaser filmpjes online om hun nieuwe videoclip “You & I” aan te kondigen, maar nu is het eindelijk zo ver: De nieuwe single werd samen met de videoclip gereleased.
[VIDEO] MNM50 van zaterdag 19 april 2014
Patje en Loredana doen het nog steeds uitstekend in de MNM50. De nummer drie van vorige week, George Ezra met Budapest, kent één plaatsje winst en een oude bekende komt weer de top3 binnen geslopen. Zou Say Something dan toch nog hoger willen geraken dan de derde plaats in de MNM50?
[VIDEOCLIP] Gers Pardoel - Louise
De single 'Louise' maakt deel uit van het tweede studioalbum van Gers Pardoel. Het album heet De Toekomst Is Van Ons en wordt 23 mei uitgebracht via het label Top Notch. Volgens Gers is het album echt 'keihard geworden.
[VIDEOCLIP] Lady Linn - Sassy
In de nieuwste videoclip van Lady Linn verzamelde de zangeres acht meisjes die de tekst een eigen speelse invulling konden geven. Lady Linn gelooft dat er in jonge meisjes zoals hen ook een stevige brok "sassy-ness" schuilt. De camera brengt hun innerlijke sassy-girl helemaal naar boven.
[VIDEO] UrbaNice met Tiewai en Hef & Crooks
Op donderdag 17 april kwamen Tiewai en Hef & Crooks op bezoek bij Astrid en Brahim in UrbaNice. Herbekijken? Dat kan hier!
[VIDEO] Nieuwe singles bij MNM vanaf zaterdag 19 april
Wil jij ook weten welke hits je vanaf zaterdag volop op je radio krijgt? Dit zijn de nieuwe singles die je vanaf volgende week ook hoort bij MNM.
[VIDEO] Maakt dit bekend sexy Aziatisch dansgroepje klassieke muziek terug sexy?
Ondertussen kon je het al op vele internet-sites lezen: dankzij dit sexy dansje zou klassieke muziek terug hip worden. Althans, dat is toch de bedoeling. Of deze vijf jongedames in hun opzet zullen slagen, laten we even in het midden. Want misschien herken je deze danserensen ergens anders van?
[QUIZ] Herken jij de bandlogo's?
Clouseau zou voor het promomateriaal van hun meest recente tournee, goed naar het bandlogo van Franz Ferdinand gekeken hebben. Maar herken jij deze bandlogo's?
[VIDEO] Pharrell Williams en ‘Happy Tears' bij Oprah
Op zondag 13 april was Pharrel Williams te gast bij Oprah Winfrey. Wie Winfrey een beetje kent, weet dat ze met haar gasten vaak de emotionele toer op gaan. Ze kreeg niet enkel wereldsterren als Tom Cruise of Katie Holmes aan het huilen, maar ook Pharrel Williams barstte in tranen uit.

Mediakanaal