Skip navigation
Ook deze hoor je bij MNM
Keuzestress. Hetzelfde gevoel als in een supermarkt gewoon een zak chips willen en een heel rek aan keuze voor je snuffel hebben. Ook wij kiezen dan meteen drie zakken ... afin, zakken ... je weet wat ik bedoel.
Paspoort Bear's Den
Ook Bear's Den komt dit weekend naar ons land. Wie op zaterdag 21 februari niet naar Black M wil, kan misschien naar deze jongens.
Paspoort Black M
De zaal zal gevuld zijn met alle soort van Belgen. Vlaams of Waals, blank of in kleur, man of vrouw ... ze zijn er allemaal bij op zaterdag 21 februari in Vorst.
Ook deze hoor je bij MNM
Net terug van een week op de latten? Lekker thuis genoten van de rust? Of staan sakkeren in de dagelijkse file naar het werk? Volgende week ontdek je deze drie nieuwe singles bij MNM.
[TRACKLIST] De nieuwe MNM Party 2015.1 is er!
Zin in een feestje? Haal dan snel de nieuwe MNM Party dubbel-cd in huis! Dat zijn 44 fantastische tracks die jou direct in feeststemming brengen.
[AUDIO] De Dr Dre Tribute
Dr. Dre wordt op woensdag 18 februari een halve eeuw oud. En dat zullen ze geweten hebben bij luisterend Vlaanderen. Uiteraard konden we dat niet zomaar laten voorbij kruipen en maakten we speciaal voor zijn 50ste verjaardag deze tribute.
[CONCERT] Faithless derde naam voor TW Classic!
Na Robbie Williams en Anouk heeft ook Faithless bevestigd dat ze op zaterdag 4 juli naar TW Classic komen. De groep van Maxi Jazz, Sister Bliss en Rollo bestaat 20 jaar, het ideale moment voor een serieus feestje!
Paspoort Paloma Faith
Woensdag 18 februari komt Paloma Faith naar ons land. Samen met Sigma scoorde ze de hit 'Changing' maar ook alleen bijt ze aardig van zich af. Ga dat zien in de AB.

Mediakanaal