Skip navigation
Ook deze hoor je bij MNM ...
Pak er even een stoel erbij. Het is deze week een redelijk grote vangst. Al zitten er ook deze keer weer enkele kleppers bij die we over een drietal maanden nog met plezier draaien.
[VIDEO] Gotye is heer en meester van de Teens500!
De hele week lang kon je dankzij MNM en Ultratop genieten van de Teens500, waarin de grootste hits van de voorbije vijf jaar de revue passeerden. En wie zien we prijken op nummer 1 in die Teens500? Een streepje Belgische trots, dankzij Gotye!
[PLAYLIST] MNM Dance: Dimitri Vegas & Like Mike - Smash The House van vrijdag 16 januari 2015
Dimitri Vegas & Like Mike serveren je een nieuwe DJ-set vol heerlijke danceplaten.
Ook deze hoor je bij MNM ...
We zijn ondertussen zover dat we terug een gourmet-schotel kunnen zien. Het allemaal opeten is nog wat moeilijk. Het jaar is dus nog in zijn eerste maand maar de spieren worden losgemaakt en we komen onder stoom ...
Stem voor de Triestige10
Op maandag 19 januari is het dit jaar Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Daarom speelt Tom in Planeet De Cock de tien nummers die jou het meest door een triestig moment heen helpen.
[VIDEO] De 10 meest opvallende videoclips van de Teens
Tijdens de Teens500 passeren de best verkochte hits van 2010 tot nu op MNM, samen met de Ultratop. Bij die nummers horen ook heel wat opvallende videoclips, wij zetten er 10 uit de teens op een rijtje.

Mediakanaal