Skip navigation
Ook deze hoor je bij MNM ...
Terwijl de MNM1000 deze week nog vrolijk uit je radio gutst, komen deze nieuwe single ook voorbij op MNM.
[TRACKLIST] Win MNM Big Hits Best Of 2014!
Het hele jaar lang selecteert MNM voor jou elke week de Big Hit. Welke muziek wordt hip en welke muziek verdwijnt in de vergetelheid? Jij weet het elke week als de beste wanneer je de Big Hits kent. Nu vervolledig je die muziekkennis met de MNM Big Hits CD van 2014. En je kan hem nog winnen ook!
[TRACKLIST] Win het nieuwe Ultimate Regi in the Mix album!
Regi is legendarisch. De voorbije vijftien jaar had hij 42 Top10 hits in de Ultratop en nu komt hij met een nieuw album op de proppen. Het is een driedubbele cd geworden en jij kan hem winnen!
[VIDEO] Bastille, One Direction en Ellie Goulding maken kerstmuziek voor het goede doel
Dertig jaar geleden kwam 'Do they know it's Christmas' uit ten voordele van Afrika. Nu bundelen heel wat artiesten opnieuw hun krachten voor een nieuwe Band Aid-single.
[CONCERT] Ariana Grande komt op vrijdag 12 juni 2015 naar België!
Kruis vrijdag 12 juni 2015 nu al aan in jouw agenda... De enige echte Ariana Grande zakt dan af naar de Lotto Arena met 'The Honeymoon Tour'!
[VIDEO] De 5 memorabele momenten van de MTV EMA's
De MTV Europe Music Awards zijn elk jaar opnieuw een spektakel van formaat. Helaas worden ze meestal ook uitgezonden in het holst van de nacht en kan je de show niet live volgen. Wij zorgen ervoor dat je geen enkel memorabel moment van de EMA's mist!
[MUZIEK] Nieuwe nummers bij MNM vanaf 18 oktober
Wekelijks vallen er een 50-tal singles op onze muziekredactie binnen. Doe daar dan nog de nummers bij die het de vorige weken net niet haalden en je begrijpt dat we elke week meer teleurgestelde gezichten zien dan 'happy faces'. Die zijn er ook, bij de artiesten hieronder bijvoorbeeld.
[VIDEO] Sheppard live in Planeet De Cock met 'Geronimo' en 'Let Me Down Easy'
So say... Geronimo! Say, Geronimo! Op donderdag bracht Sheppard een bezoekje aan Tom De Cock in Planeet De Cock. Zo hoorde je niet alleen een interview, maar ook twee geweldige live-nummers: 'Geronimo' en hun nieuwe single 'Let Me Down Easy'.
[VIDEO] Iedereen wil Hangen Met Den Halve in zijn nieuwe clip
De officiële video voor Hangen Met Den Halve van de Antwerpse hiphopfenomenen Halve Neuro is er eindelijk. De clip ziet eruit zoals het nummer klinkt: megastoer!
[VIDEO] Ed Sheeran is een superheld in Hoodie Allens nieuwste videoclip
Zegt de naam van hiphopper Hoodie Allen je nog niet veel, dan doet de naam van rosse vonk Ed Sheeran zeker wel een belletje rinkelen. De twee maakten voor Allens debuutalbum een geweldige videoclip.

Mediakanaal