Skip navigation
[WIN] Ontmoet 5SOS ergens in de wereld!
Ergens ter wereld kan je de jongens van 5 Seconds Of Summer ontmoeten én bovendien ontdek je hun nieuwe album. Word jij onze 5 Second Star Reporter? Dan is dit wat je nu te doen staat...
Stem voor de Sing Your Song Top 75
We sluiten de zomer af met een heerlijk Sing Your Song-feest op zaterdag 30 augustus! 75 platen aan een stuk meezingen, meebrullen, meekweelen… vanuit je auto, in de winkel, thuis, vanuit je hangmat.
[VIDEO] Een nieuwe Grote Peter Van de Veire Ochtendshow
Ben jij net als deze man klaar voor een nieuw seizoen van De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow op MNM? Vanaf maandag word je écht wakker.
[MNM GAMES] 5 Seconds Of Summer Memory Game
Aan de slag gaan met de jongens van 5 Seconds Of Summer? Het kan, in deze memory game!
Peter Van de Veire is op zoek naar het beste publiek van Vlaanderen voor Sing That Song
Peter Van de Veire deed je tijdens de echte zomerdagen meezingen met Sing Your Song Live in Westende, Middelkerke en Mol. En dit najaar presenteert hij ook opnieuw de muzikale quiz-show Sing that song.
[MUZIEK] Nieuwe nummers bij MNM vanaf 16 augustus
Volgende week duikt MNM in 'De Zomer van 1001 hits'. Vergeet je vader, grootmoeder en overgrootouder niet te waarschuwen: We gaan platen draaien die je hier nooit eerder hoorde. Speciaal voor 's avonds en de weekends zijn er drie nieuwkomers in onze dagelijkse playlisten.
[WIN] De Quiz van 1001 Hits
Vanaf maandag 18 augustus laten we de 1001 allergrootste hits uit 60 jaar Ultratop geschiedenis op je los. Ben je een echte muziekfreak, ken je de hits van de voorbije jaren van voor naar achter en van links naar rechts? Speel dan de Quiz van 1001 Hits en maak kans op een (digitale) platenspeler!
[VIDEO] Dit was Start To DJ 2014
Ook in 2014 ging MNM samen met Poppunt op zoek naar nieuw DJ-talent. Sample wist de jury te overtuigen en volgt Snes, Freaquency en Nobels op als winnaar van Start To DJ. Dit is de aftermovie!
[VIDEO] Nieuwe single voor Ian Thomas - 'Love x4'
Het gaat Ian Thomas voor de wind, niet alleen in The States maar ook in Vlaanderen. Scoren doet hij momenteel nog met 'Slown down' maar z'n nieuwste single 'Love x4' staat al klaar. Check hier de clip!

Mediakanaal