Skip navigation
[MUZIEK] Nieuwe nummers bij MNM vanaf 20 september
We hadden kunnen kiezen voor de elfendertigste comeback van Erasure. Er is ook een nieuwe van Robin Schulz. En zelfs Clara Cleymans heeft een single. Maar uiteindelijk kan je deze vanaf nu bij MNM ontdekken ...
[COVER] Herman van Veen danst op Stromae
Deze ochtend ontstond er bij GIEL! weer een nieuwe viral. Deze keer niet door Triggerfinger, maar wel door Herman van Veen die het nummer Alors on danse van Stromae onder handen nam.
[VIDEO] UrbaNice met Broederliefde en SEBA
Elke donderdagavond dompelen Astrid Demeure en Brahim MNM 2u uur lang onder in de Urbanwereld. Op donderdag 11 september kregen ze Broederliefde en SEBA over de vloer. Herbeluisteren? Dat doe je hier!
[VIDEOCLIP] Calvin Harris - Blame feat. John Newman
Vanaf zondag 5 september kon je de nieuwe single van Calvin Harris en John Newman op iTunes reeds kopen, maar sinds vrijdag 12 september kan je ook de videoclip van Blame op YouTube terugvinden. En zoals we gewoon zijn van Calvin Harris, is het weer een pareltje van een videoclip!
[MUZIEK] Nieuwe nummers bij MNM vanaf 13 september
Af en toe temporiseren we. Even kijken wat er aankomt de komende weken en de handrem aantrekken. Deze week zijn er zo 'maar' twee nieuwe producten bijgekomen op de lijst van MNM.
Spotify helpt je bij het zoeken naar hipster-muziek
In Spotify kan je op verschillende manieren zoeken. Je kan gewoon je zoekterm intypen, of je kan specifiek gaan zoeken. Zo kan je bijvoorbeeld zoeken op artist:Peter Van de Veire of op year:1969. En ook op tag:hipster.
[VIDEO] UrbaNice met Samoerai en Gangthelabel
UrbaNice is terug! Elke donderdagavond dompelen Astrid Demeure en Brahim MNM 2u uur lang onder in de Urbanwereld. Op donderdag 4 september kregen ze Samoerai en Gangthelabel over de vloer. Herbeluisteren? Dat doe je hier!
[MUZIEK] Nieuwe nummers bij MNM vanaf 6 september
Iedereen terug mee? Iedereen op school of terug aan het werk? Ook MNM barst weer van de energie ... deze week lopen liefst 7 nummers recht onze playlist binnen.
[WIN] Tickets voor UrbaNice met Jason Derulo!
Op vrijdag 10 oktober 2014 wordt het Antwerpse Sportpaleis één wervelende urban arena want dan is er de tweede editie van hét event voor alle hip-hop, urban en R 'n B liefhebbers: UrbaNice! Jason Derulo is headliner van de affiche!

Mediakanaal