Skip navigation
Start To DJ: De halve finale
In de afgelopen vier weken ging Thibaut op zoek naar de vier halve finalisten van Start To DJ 2014. Maar wat blijkt? Er is nog een extra vijfde plaats vrijgekomen in de halve finale. Welke DJ, die het net niet haalde in de voorrondes, gaat met deze felbegeerd wildcard lopen? Jij beslist!
[AFTERMOVIE] Freaquency zette de Rave Cave van Tomorrowland in vuur en vlam!
Voordat Freaquency twee jaar geleden de tweede editie van Start To DJ won, had hij misschien nooit durven denken dat zijn leven een sprookje zou worden. Hij draaide niet alleen het voorprogramma van David Guetta, maar draaide op zaterdag 26 juli zijn eigen feestje in de Rave Cave van Tomorrowland!
[HERBELEEF] eLeKicK wint voorronde #4 van Start To DJ!
Op vrijdag 25 juli namen vier nieuwe Start To DJ-kandidaten het tegen elkaar op. In een spannende strijd tussen DJ's Audiowave, eLeKicK, Gebroeders Baeten en Deejay Diskobox wist eLeKicK met de overwinning van de derde voorronde te gaan lopen. Op naar de halve finale!
[START TO DJ] Je eigen producties maken?
en je een onwaarschijnlijk straffe dj en wil je een trapje hoger geraken? Dan waag je je het beste aan het maken van eigen nummers om je eigen identiteit te versterken. Alle grote dj’s doen het, tracks releasen om zo hun fanbase te vergroten.
[NIEUWE SINGLE] Black M - Sur Ma Route
Het is zover! Ze komen eraan. Onze landgenoten komen terug van vakantie in het buitenland en brengen cadeautjes mee. Voor ons zijn dat twee vakantiehits. Enrique Iglesias uit Spanje en Black M uit Frankrijk.
[MUZIEK] Nieuwe nummers bij MNM vanaf 26 juli
Het zal je niet verbazen dat het zomerse gevoel ook weer massaal aanwezig is in onze nieuwe nummers. Platen die MNM voortaan ook draait, en welkom zijn in de playlist. We stellen ze aan je voor.
[VIDEO] MNM is helemaal zot van Sia - Chandelier
Al drie weken lang staat Sia op #1 in de MNM50. Niet alleen jij bent zot van Sia, maar ook onze MNM-DJ’s. En dat is er aan te zien.
[NIEUWE SINGLE] Lenny Kravitz - The Chamber
Eind september brengt Lenny Kravitz een tiende album, 'Strut', naar de winkel. Hij beleefde zijn hoogtepunt in de jaren 90 met singles als 'Are You Gonna Go My Way' en 'Always On The Run'.
[VIDEOCLIP] Pharrell Williams - Come Get It Bae
Ben je 'Happy' al beu gehoord en kan je 'Marilyn Monroe' van Pharrell Williams niet meer horen? Pech! Want ze blijven strak overeind in de Ultratop. Gelukkig heeft Pharrell een nieuwe plaat in de aanbieding: Come Get It Bae! Met bijhorende clip, Pharrell met een hipster-camera en knappe danseressen.

Mediakanaal