Skip navigation
Stem op de Fan500 en win vandaag tickets voor Nickelback & J Cole!
Vanaf maandag 18 mei hoor een week lang je een nieuwe lijst bij MNM, een lijst die 100% is samengesteld met de artiesten waar jij fan van bent. Begin dus al maar te fangirlen (ja mannen, jullie ook), want we hebben jouw stem nodig. In ruil maak je kans op tickets voor de grootste sterren!
[VIDEO] Is Ian Thomas de Vlaamse Miley Cyrus?
Ian Thomas trekt dezer dagen doorheen Australië. En daar zijn ze zot van hem! Tijdens een interview op MTV deed hij een Miley'ke!
[FOTO] Tomorrowland Brasil 2015
Dat de eerste editie van Tomorrowland Brasil een succes was, is duidelijk! Bekijk hier de foto's en ontdek de nieuwe data van 2016.
[VIDEO] Dimitri Vegas & Like Mike lanceren de videoclip van The Hum!
Eender wat je in je dromen kan terugvinden op HET feestje van de eeuw vind je daadwerkelijk ook terug in de videoclip van The Hum die Dimitri Vegas & Like Mike op dinsdag 5 mei wisten te lanceren: een olifant, een aapje, een krokodil, Jean-Claude Van Damme die de krokodil wegjaagt, ...
[CONCERT] Stan Van Samang 2x live in de Lotto Arena!
Stan Van Samang vult vrijdag 9 oktober de Lotto Arena met zijn beste nummers, en ook heel wat fans. Zoveel fans dat de zanger beslist om ook de dag erna, zaterdag 10 oktober, terug te komen.
Ook deze hoor je bij MNM ...
De eindspurt richting zomer begint stilaan. Nieuwe nummers hebben vaak al een hoger feelgood-gehalte. Hier ontdek je hoeveel nieuwe nummers met een zomers kleedje in onze etalage springen.
[VIDEO] Beyoncé is ook maar een mens
Op 1 mei is het International Beyoncé Day. Onze Queen B is wereldberoemd, dat weten we allemaal. Maar tenslotte is ze ook maar een mens van vlees en bloed. Dat bewijzen we met deze video's.
[VIDEO] K1D en Seba & Karma in UrbaNice!
Donderdagavond betekent Urban! En dat betekent zeker opnieuw veel schoon volk in #UrbaNice. Met optredens van K1D en Seba & Karma.
Paspoort Pentatonix
Zondag 26 april vult Pentatonix Vorst-Nationaal. Immens populair op You Tube en vorig jaar nog de Trix op zijn kop gezet. Deze keer komen ze terug in een veel grotere zaal om te blinken.
Ook deze hoor je bij MNM ...
Er is een nieuwe Emma Bale! Dat nieuws hebben we deze week al vaak in de etalage gelegd. Maar wat is er nog opvallende nieuwe muziek bij MNM?

Mediakanaal