Skip navigation
[NIEUWE SINGLE] Enrique Iglesias ft. Sean Paul, Descemer Bueno & Gente De Zona -
De eerste Top 10-hit van Enrique Iglesias in Vlaanderen ligt bijna 20 jaar achter ons. Kan je dan nog zwaar uithalen?
[MUZIEK] Hit in jouw vakantieland (3)
Elke week pikken we er vier landen uit, landen waar jij misschien op vakantie gaat. Wat is momenteel niet weg te slaan van de hitradio's ter plaatsen? Ook deze week geven we je hits mee die je op jouw reis niet kan ontlopen.
[HERBELEEF] Siquid wint voorronde #3 van Start To DJ!
Op vrijdag 11 juli namen vier nieuwe Start To DJ-kandidaten het tegen elkaar op. In een spannende strijd tussen DJ's Fred Kandi, DJ Stream, Colossal en Siquid wist Siquid met de overwinning van de derde voorronde te gaan lopen. Op naar de halve finale!
[START TO DJ] 10 Tips & Tricks voor live dj’en
Bereid jezelf voor. Het is altijd goed om te improviseren, maar zorg ervoor dat je ook kunt terugvallen op mixes die je kent. Het is ook belangrijk om voor jezelf een structuur te bedenken waarmee je je muziek ordent. Dit kan op bpm, genre, toonaard…
[NIEUWE SINGLE] ZHU - Faded
Een voormalige nummer 1 uit Australië maakt nu de oversteek naar Vlaanderen. Gaat ZHU hier ook een eerste hit op zijn palmares schrijven?
[MUZIEK] Wat komt er de komende weken uit Groot-Brittanië?
De zomermaanden zijn traditioneel een rustige periode in de muziek. Zeker tijdens het bouwverlof loopt het aanbod aan nieuwe singles terug. Maar je merkt aan alles dat er een fijn najaar aankomt. Wat mogen we verwachten op muziekvlak? We overlopen wat landen en beginnen in Engeland.
[MUZIEK] Nieuwe nummers bij MNM vanaf 19 juli
Dit zijn de minst productieve weken van het jaar. Veel mensen zijn op vakantie, bedrijven sluiten even en ook de muziekwereld draait op halve kracht. Af en toe grijpen we eens terug naar een nummer uit het recente verleden ... zoals deze week.
Dé ideale fietssoundtrack: Tour of Beauty op Spotify!
De playlist van Tour Of Beauty wordt elke middag samengesteld door renners die meerijden in alle grote wedstrijden en rondes. De favoriete tunes van Fabian Cancellara of Andre Greipel? Je vindt ze hier terug!
Beleef vanaf maandag 18 augustus: de Zomer van 1001 Hits
Vanaf maandag 18 augustus krijg je een hele week lang de best verkochte hits van Ultratop bij MNM!

Mediakanaal