Skip navigation
Ook deze hoor je bij MNM ...
De zomer is al halfweg maar naar het schijnt moet de beste muziek van het jaar nog komen. Deze nieuwe singles van de week komen we alvast zeer dicht in de buurt. Welkom Major Lazer, Safi & Spreej, Woodie Smalls & Axwell /\ Ingrosso!
[CONCERT] Rudimental op vrijdag 20 november in Vorst Nationaal
Het Britse collectief kondigt aan dat er na een drukke festivalzomer, onder meer op Pukkelpop, ook een zaaltournee gepland staat: We The Generation World Tour.
Check hier alle sets van de vierde voorronde van Start To DJ!
Deze week stonden DJ Yo-Key, Elzze, Kryptonight en Signite achter de decks bij Surfclub De Kwinte in Westende. Een stevige regenbui kon de fans niet tegenhouden om een dik feestje te bouwen.
Ook deze hoor je bij MNM ...
Het woord 'vakantie' kennen ze duidelijk niet in de muziekwereld. De strijd om de zomerhit van 2015 gaat nog steeds verder met ook deze week weer een pak nieuwe singles op je radio van onder andere Calvin Harris, 5 Seconds Of Summer, Ian Thomas en Silento!
20 zalige meezingers!
Meezingen - of blèren - met liedjes: zalig. Al die frustraties er uit, sfeer er in en gaan.
Ook deze hoor je bij MNM ...
Deze week enkel wat toevoegingen uit de lage landen. Sam Feldt is een Nederlander, Kate Ryan komt uit onze eigen kleigrond.
[CD] MNM SUMMERTIME 2015, Dé 44 coolste hits die jou een hete zomer bezorgen
Dé 44 coolste zomerhits, waaronder 17 ex-MNM Big Hits én een handvol “exclusives” waaronder de Lost Frequencies Remix van “Run” van Emma Bale, de nieuwe single van Kate Ryan, én de Broiler Remix van “I Can’t Say No!” van Lea Rue.
Alessia Cara
Ken je Alessia Cara al? De jonge zangeres met de frêle stem coverde 'Bad Blood' van Taylor Swift, en die zag dat het goed was!
Smos en Dirk Porrez - Safety First
Dat de dedication and friendship niet enkel geldig is binnen hun eigen team, bewijzen Smos en Dirk Porrez met een nieuw filmpje. Ze roepen je op om te stemmen op hét Belgische dj-duo: Dimitri Vegas & Like Mike.

Mediakanaal