Skip navigation
[TRACKLIST] De 5-dubbele MNM1000 CD
Binnenkort komt de MNM1000 er opnieuw aan. Kan je niet meer wachten? Dan hebben wij goed nieuws! De nieuwe MNM1000 CD is er en dat is niet een maar wel vijf CD's!
[MUZIEK] Nieuwe nummers bij MNM vanaf 18 oktober
De voorbije week waren er een pak nieuwe nummers bij MNM te horen. Ook dat aanbod verschilt sterk van week tot week. Deze week kan je ze allemaal op één hand tellen.
[VIDEO] Deze geweldige videoclips werden opgenomen in een bos
De week van maandag 13 oktober is Week van het bos, niet alleen een uitstekende reden om een bos in je buurt onveilig te gaan maken door er een kamp te bouwen, maar ook eentje om een videoclip in het bos op te nemen. Of ja, videoclips die in een bos zijn opgenomen bekijken. Dat kan ook.
[VIDEO] Achter de schermen tijdens de opnames van de videoclip van One Direction - Steal My Girl
Kijk je ook uit naar de videoclip van One Direction? Wij ook. Gelukkig stuurde de jongens ons al enkele beelden door van hoe het achter de schermen eraan toe gaat.
[GAMES] Het blijft sterren regenen bij MNM!
Maar deze keer enkel op MNM.be. Hoe maak je kans? Waag je kans via onderstaande Memory Game en wie weet ga jij lopen met de laatste tickets voor de grootste sterren.
[VIDEO] Deze 59-jarige straatmuzikant maakte een geweldige cover van Say Something
Soms vind je de mooie dingen des levens gewoon op straat. Net zoals deze 59-jarige straatmuzikant op zijn geweldige mooie voosen-piano die een geweldige versie van Say Something brengt.
[MUZIEK] Nieuwe nummers bij MNM vanaf 11 oktober
Een vruchtbare week. Avicii, G.R.L. en George Ezra vielen net naast de selectie. Uitstel is geen afstel, er zijn deze week ook al acht nieuwe singles! Ontdek ze snel ...
[VIDEOCLIP] Pharrell Williams lanceert videoclip van Gust of Wind vol dansende jongedames en vliegende Daft Punk-hoofden
Een week na de lancering van de videoclip van It Girl, brengt Pharrell Williams weer een nieuwe videoclip uit: Gust of Wind. Dit keer niet meer in Animé-stijl, maar wel in zijn vertrouwde omgeving: tussen zijn vele dansende vrouwen.
[MUZIEK] Nieuwe nummers bij MNM vanaf 4 oktober
Deze week is de nieuwe single van One Direction binnengevallen. Maroon 5 doet iets met dieren, Nielson iets met dansen en ook Lorde flikkert een beat.
[VIDEO] Een bloederige sexy videoclip voor Maroon 5's Animals
Op maandag 29 september lanceerde Maroon 5 de videoclip van Animals. Het nummer zelf werd op vrijdag 22 augustus gereleased. De videoclip speelt zich af op drie locaties.

Mediakanaal