Skip navigation
MNM 2014 In The Mix
De beste MNM Hits van 2014 in een wervelende mix van audio & video. Let's Play!
Stem voor de Christmas Top10
De kerst komt steeds dichter en dichterbij, de kerstboom wordt warmer en warmer en om helemaal in de stemming te komen, gooien we enkele MNM DJ's samen met jou op de skilatten en droppen we ze op maandag 22 december bovenaan de skipiste van SnowWorld Landgraaf. Om dit alles compleet te maken, ...
[VIDEO + FOTO] UrbaNice on tour in Gent
UrbaNice verlaat de vertrouwde studio en gaat op tour. Na de Kavka in Antwerpen houden Brahim en co. halt in De Centrale van Gent. Met een indrukwekkende line-up!
Ook deze hoor je bij MNM
Blij dat we mogen werken! En nog meer blij dat we jou 'Happy Wintertime' mogen bijkleuren. Doen we deze week met vier nieuwe nummers ... on y va!
[CONCERT] Stromae trekt op tournee door Noord-Amerika
Stromae doorkruist in 2015 Noord-Amerika, hij maakte de data bekend via zijn Facebook en Twitter-pagina.
Ook deze hoor je bij MNM
De temperaturen waren de afgelopen week alvast in kerststemming. Ook wij sleuren stilaan meer slingers en ballen aan om een boom op te zetten. Bij onze toevoegingen zitten ook een paar nummers die je samen met een lotgenoot onder de boom kan zingen.
[VIDEO] Peter Van De Veire en Eva Daeleman zingen mee in hartverwarmende clip van Jef Neve
De Music For Life-actie van onze collega's van Studio Brussel is op gang getrokken in stijl. Jef Neve en Café Corsari trommelden een heleboel BV's op om 'Happy Together' te zingen voor het goede doel. Peter Van De Veire en Eva Daeleman deden mee!
[FOTO] Nicki Minaj zingt met Beyoncé op nieuwste album
Nicki Minaj maakt ons razend benieuwd naar haar nieuwe album The Pinkprint. Ze deelde de achterkant van de cd-hoes op Instagram, en wat blijkt? Nicki Minaj zingt een duet met niemand minder dan Queen Bey!
[VIDEO] "God Knows I Tried" - Luc De Vos (1962 - 2014)
"Wat mag er op de grafsteen komen te staan van Luc De Vos?", met die woorden polste MNM-medewerker Bart Haegens in januari 2014 in een interview voor Clubcircuit bij Luc De Vos of hij al een idee had wat er op zijn grafzerk mocht staan. "God Knows I Tried," zei hij zonder twijfel.

Mediakanaal