Skip navigation
[WEBSNACK] Hoe cover je 'The Way You Make Me Feel' van Michael Jackson met enkel je stem?
Het lijkt op iets dat al vele cover-artiesten wisten te doen, maar YouTuber Kawehi maakt de hele cover in iets meer dan 4 minuten. Ongezien! Of beter gezegd: 'ongehoord'! Ondertussen wist deze knappe jongedame al meer dan 1,5 miljoen views te scoren en doet ze vele internet-harten sneller kloppen.
[VIDEO] De 10 populairste MNM Summertime #footsie requests
Honderden, duizenden #footsies stroomden de afgelopen zomerweken binnen bij MNM en daar hoorde telkens een verzoekje bij. Deze tien nummers hebben jullie het vaakst aangevraagd!
De 5SOS Derp Con in Los Angeles!
De voorbije weken streden heel wat youngsters voor die felbegeerde plek in de finale om 'ergens' ter wereld 5 Seconds Of Summer te ontmoeten. En die 'ergens' heeft eindelijk een definitieve bestemming gekregen!
[MUZIEK] Nieuwe nummers bij MNM vanaf 30 augustus
Volgende week zetten we een vet punt achter de zomervakantie. En traditioneel krijgen we dan ... mooi weer! En deze week ook een aantal nieuwe nummer bij MNM.
[SPOTIFY] Herbeleef de Sing Your Song Top75 van 2014!
De 75 songs waarmee jullie uit volle borst meezingen. De afgelopen weken werd er gestemd en geteld, en dit is het resultaat geworden.
[VIDEOCLIP] Jessie J, Ariana Grande, Nicki Minaj - Bang Bang
Voor Jessie J, Ariana Grande en Nicki Minaj is de zomer nog lang niet voorbij. Onze Big Hit van twee weken geleden Bang Bang blijft knallen. De 3 zangeressen brachten de nieuwe videoclip uit. Voor de mannen onder ons, het kan wel eens heet worden.
 [VIDEO] 15 seconden terugblik op de zomer van 2014
In de laatste week van augustus blikken we terug op de zomer van 2014. Welke topics beheersten ons nieuws, wie blonk er uit in welke sport en op welke festivals konden we jullie terugvinden?
De Grote Groetjes Week van MNM
"Mag ik nog snel de groetjes doen?" Het moet de meest gehoorde vraag op radio zijn, zowat overal ter wereld. En vanaf maandag 1 september kan het, voor iedereen, een hele week lang!

Mediakanaal