Skip navigation
Stem op jouw favoriete platen voor de MNM Loves Ed Sheeran Top5 en win de laatste duotickets voor zijn concert
MNM loves Ed Sheeran. Op dinsdag 4 november staat Ed Sheeran in Vorst Nationaal, maar opwarmen doe je alvast onderweg naar het concert. Net na 19u hoor je jouw MNM Loves Ed Sheeran Top5 door jouw speakers knallen.
[MUZIEK] Nieuwe nummers bij MNM vanaf 1 november
Als muziekvergaderingen een bevalling waren ... dan hadden we er nu een flinke baby bij. Liefst zeven nieuwe singles duiken naar de hitlijsten. En zoals het bij een kersverse ouder past: "Wij vinden het een mooie baby. Jij ook?"
[WIN] Ariana Grande nodigt jou als een echte VIP uit op de MTV EMA 2014 in Glasgow!
Doe mee en win een VIP duo ticket om Ariana Grande live aan het werk te zien op de EMA’s in Glasgow op 9 november!
[AUDIO] Bert Beauprez's interview met Harry Styles en Liam Payne van One Direction in 2013
One Direction komt op zaterdag 13 juni 2015 naar het Koning Boudewijnstadion in Brussel. En dat zullen ze in België geweten hebben. Duizenden jonge meisjes hun hartjes zullen niet iets harder kloppen wanneer ze de jongens eindelijk nog eens op een Belgisch podium mogen zien.
[CONCERT] Yves V op zaterdag 7 maart 2015 in de Lotto Arena
Yves V en het Tomorrowland-team slaan de handen in elkaar en organiseren op zaterdag 7 maart 2015 'Let's Unite' in de Lotto Arena.
[TRACKLIST] Win de nieuwe MNM Party 2014.2
Maandag 3 november 2014 ligt de nieuwe MNM Party 2014.2 cd in de winkel. Daarop vind je de grootste partyhits van dit moment. Nog niet overtuigd? Bekijk de tracklist en win je eigen exemplaar!
[TRACKLIST] De 5-dubbele MNM1000 CD
Binnenkort komt de MNM1000 er opnieuw aan. Kan je niet meer wachten? Dan hebben wij goed nieuws! De nieuwe MNM1000 CD is er en dat is niet een maar wel vijf CD's!
[VIDEOCLIP] De nieuwe videoclip van One Direction: Steal My Girl
De jongens van One Direction wisten er lang naar te teasen, maar eindelijk is het zover: de nieuwe videoclip van One Direction werd op vrijdag 24 oktober op YouTube gelanceerd!
[CONCERT] One Direction komt op zaterdag 13 juni 2015 naar België!
Neem je agenda en kruis zaterdag 13 juni 2015 aan... Op die dag komen Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles en Louis Tomlinson naar het Koning Boudewijnstadion in Brussel.
Worden Start to DJ winnaars Freaquency of SNES 'Beste Belgische DJ'?
DJ Freaquency en DJ Snes wonnen allebei de Start to DJ wedstrijd. Nu zijn ze in de running om Beste Belgische DJ te worden bij de Redbull Electro Music Award. Help hen aan de overwinning!

Mediakanaal