Skip navigation
[VIDEOCLIP] Pharrell Williams - Marilyn Monroe
Pharrell heeft in de maand april zijn tweede solo album op de markt gebracht. 'G I R L' heette het album. 'Marilyn Monroe' is de eerste track van het album. Met deze videoclip bewijst Pharrell dat ook een veertiger hipper dan ooit kan zijn.
[VIDEOCLIP] It's My Belly Button
Gisteren vond Tom enkele letterlijke kakliedjes voor jou, maar het internet is raar en houdt het niet bij een simpel drolletje. Zo maakte Rhett & Link ook een liedje over hun navel en noemden het liedje "It's My Belly Button".
[VIDEOCLIP] Dimitri Vegas, Martin Garrix & Like Mike - Tremor
Onze twee Belgische DJ-helden Dimitri Vegas & Like Mike wisten de handen in elkaar te slaan met Nederlands talent Martin Garrix. In de ochtend van dinsdag 22 april werd de track Tremor gereleased, maar deze middag gooide de drie DJ's ook de videoclip op YouTube.
[VIDEO] OneRepublic op zaterdag 25 oktober naar België
OneRepublic maakte zonet bekend dat ze op zaterdag 25 oktober naar België zouden komen. Wie tickets wil weten te bemachtigen, zet zijn alarm best op vrijdag 25 april 11u, want dan begint de ticketverkoop voor hun concert in de Lotto Arena.
[WEBSNACK] 10 legendarische Lego albumhoezen
Was je vroeger helemaal into Lego? En ben je een echte muziekliefhebber? Dat treft! Italiaans designer Marco Sodano ook. Hij maakte met Legoblokjes deze bekende albumcovers!
[PLAYLIST] MNM Party: Mix & Match van zaterdag 19 april 2014
Klaar voor een feestje? Erwin De Nul neemt je mee op een muzikale trip doorheen de beste hits van vroeger én nu. Check hier de playlist van zaterdag 19 april 2014.
[VIDEOCLIP] One Direction - You & I
In dagen voor vrijdag 18 april plaatsten de bandleden van One Direction verschillende teaser filmpjes online om hun nieuwe videoclip “You & I” aan te kondigen, maar nu is het eindelijk zo ver: De nieuwe single werd samen met de videoclip gereleased.
[VIDEO] MNM50 van zaterdag 19 april 2014
Patje en Loredana doen het nog steeds uitstekend in de MNM50. De nummer drie van vorige week, George Ezra met Budapest, kent één plaatsje winst en een oude bekende komt weer de top3 binnen geslopen. Zou Say Something dan toch nog hoger willen geraken dan de derde plaats in de MNM50?
[VIDEOCLIP] Gers Pardoel - Louise
De single 'Louise' maakt deel uit van het tweede studioalbum van Gers Pardoel. Het album heet De Toekomst Is Van Ons en wordt 23 mei uitgebracht via het label Top Notch. Volgens Gers is het album echt 'keihard geworden.

Mediakanaal