Skip navigation

Events

MNM Back To The 90's

30 maart 2013 - 31 maart 2013 - Sportpaleis, Antwerpen

5 jaar MNM Back to the 90s… dat moet gevierd worden, dubbel en dik gevierd! Zoals ‘back in the days’… die magische jaren 90 waarin alles nog kon en alles mocht. Vijf Jaar MNM Back to the 90s betekent in totaal 60.000 bezoekers die helemaal losgingen op dé hits en klassiekers uit die periode. Handen in de lucht en wegdromen naar vroeger!

En dat zal op deze verjaardagseditie niet anders zijn, integendeel want MNM Back to the 90s wordt een extra feestelijke editie.

WERELDPRIMEUR: 2 UNLIMITED LIVE IN CONCERT

Het feest begint met de wereldpremière van 2 UNLIMITED LIVE IN CONCERT! Samen met een volledige liveband geven Ray Slijngaard en Anita Doth voor het eerst in hun internationale carrière een 80 minuten durende liveshow. Het succesvolle duo scoorde in vijf jaar tijd heel wat wereldhits, waaronder ‘No Limit’, ‘Twilight Zone’, ‘Jump For Joy’, ‘Maximum Overdrive’ en ‘Get Ready For This’. Deze hits zijn onder meer te horen in films als Any Given Sunday, Final Destination, Space Jam en zijn tot op de dag van vandaag de meest populaire ‘Sports Anthems’ bij het NBA Basketball en de NFL Superbowl. Kylie Minogue heeft in haar muziek samples verwerkt van 2 Unlimited. Wereldwijd zijn er ruim 20 miljoen albums en singles verkocht en behaalde 2 Unlimited goud en platina in elk land. Daarnaast belandden heel wat van hun hits op dancecompilaties die 60 miljoen keer over de toonbank gingen. 2 Unlimited is, gemeten naar verkoopcijfers, verreweg het meest succesvolle muzikale exportproduct van de jaren negentig. Het duo won maar liefst 3 World Music Awards als ‘Bestselling artist of the year!’. De Nederlanders Ray Slijngaard en Anita Doth zijn de gezichten van het succesverhaal 2 Unlimited, maar de bedenkers zijn de Belgen Phil Wilde en Jean-Paul De Coster. Gezamenlijk maakten zij als eersten housemuziek op grote schaal tot een internationaal succes. Met hun kenmerkende 2 Unlimited-sound schreven de artiesten en producers hit na hit, wat resulteerde in een viertal recordsbrekende albums: ‘Get Ready!’, ‘No Limits’, ‘Real Things’ en ‘Hits Unlimited’. Sinds 2012 hebben Ray en Anita een hernieuwde samenwerking gestart met Byte Records, het internationale muziekimperium van Jean-Paul De Coster. Hierdoor kunnen we nu spreken van de officiële terugkeer van 2 Unlimited! Jean-Paul De Coster: “Ray en Anita staan nog steeds met dezelfde magie op het podium als in de jaren negentig, ik kijk dan ook zeer uit naar 2 Unlimited Live in Concert.” Ray Slijngaard: “Nog specialer is het feit dat de wereldprimeur van onze concertserie plaatsvindt in België, de plaats waar het 2 Unlimited-succes is ontstaan.” Anita Doth: “Ik kijk er enorm naar uit om in het Sportpaleis te rocken, toch een van de mooiste concertzalen van Europa. Zoveel grote sterren zijn ons voorgegaan. Antwerp, are you ready for this?” Na dit live-optreden kunnen fans en bezoekers verder feesten op MNM Back to the 90s met heel wat grote artiesten.

REEL 2 REAL

Reel 2 Real is de groep rond zanger-rapper Mad Stuntman en top-dj Erick Morillo. Samen scoorden ze in de jaren 90 onder de naam Reel 2 Real enkele grote hits, waaronder de overbekende wereldhit ‘I Like To Move It’. Dat wordt meebrullen!

ATMOZ CLASSICS ft. DJ Pat Krimson

Midden jaren 90 schreef Pat Krimson dancegeschiedenis met zijn Atmoz-concept in o.a. Hasselt en Vosselaar! De clubs zaten afgeladen vol voor resident-dj’s als Yves Deruyter, Sven Lanvin,… ‘Happy Club Music for Happy People’ noemen ze het zelf! ‘AtmoZ, the legend is back’ met opnieuw uitverkochte party’s in België en Nederland. In het Sportpaleis draaien ze een 2 uur durende night-set met Retro-hits en een reeks uplifting Clubsounds.

DANCE OPERA TRIP… a new chapter

368.000 bezoekers, 12 compilatie-cd’s en honderden 12’- vinyltracks. Na 10 jaar afwezigheid komt Dance Opera Trip naar het Sportpaleis! Deze legendarische mega Dance Opera-party’s waren in de jaren 90 ongezien voor hun tijd en succesvol tot over onze landsgrensen heen. Voor de vijfde verjaardagseditie worden de beste tracks in een 30 minuten liveshow op het publiek losgelaten. Be awake for this new chapter!

POCO LOCO GANG

Wat eind jaren 90 begon als een promostunt voor een gelijknamige discotheek, resulteerde enkele weken later in een gouden plaat voor The Poco Loco Gang. ‘Poco Loco’ stond 5 weken lang aan de top van de singleverkoop. Nadien volgden ‘Let’s Go To The Party’, ‘Tropical Paradise’ en ‘Come Along’. Ook ‘Sunshine On A Rainy Day’ stond in heel Europa wekenlang in de charts. Na een aantal bezettingswijzigingen kapte de groep er mee, maar speciaal voor MNM Back to the 90s komt de originele bezetting, met zangers Saïda en Fred Vander Mast, nog een keer terug bij elkaar.

GET READY

Inderdaad, ook GET READY komt naar de verjaardagseditie van MNM Back to the 90s. Meezingers ‘Diep zo diep’, ‘Marjolijn’, ‘Laat’ en ‘Dromen’ staan op de setlist. Noteer zaterdag 30 maart 2013 met stip in je agenda want dan barst het feestgewoel in het Sportpaleis in alle hevigheid los.

Er zijn maximaal 13.000 tickets te verkrijgen en op is op. Jij wil er toch ook zeker bij zijn … koop dan nu je tickets in voorverkoop! Kaarten kosten 35 euro, exclusief servicekosten, en kunnen besteld worden via de bestellink hierboven of telefonisch via 070/345.345 (max. 0,30 euro/min.), vanuit Nederland: 0900-45.000.45 (0,45 euro/min.).

Groepen vanaf 20 personen ontvangen een reductie van 2 euro per ticket (uitsluitend bij telefonische bestelling).

Presentatie: Peter Van de Veire

Bestel hier je tickets

Praktisch

Doors: 19u30

Antwerps Sportpaleis / Lotto Arena
Schijnpoortweg 119, 2170 Merksem


Grotere kaart weergeven