Skip navigation
[VIDEO] De Strafste School - De Aftermovie
De kogel is door de kerk: PTS Mechelen is De Strafste School 2015. Wat daar allemaal aan voorafging, zie je hier in De Aftermovie!
[CONCERT] Stan Van Samang 2x live in de Lotto Arena!
Stan Van Samang vult vrijdag 9 oktober de Lotto Arena met zijn beste nummers, en ook heel wat fans. Zoveel fans dat de zanger beslist om ook de dag erna, zaterdag 10 oktober, terug te komen.
[VIDEO] Door de omgekeerde fiets vergeet je hoe je gewoon fietst
Zou jij ook met een omgekeerde fiets kunnen rijden? Die fiets doet het omgekeerde van wat jij met het stuur doet: links wordt plots rechts, en rechts wordt links... Valt wel mee denk je? Vergeet het!
Stem jouw vijf favoriete artiesten in de Fan500 en win vandaag tickets voor Madonna & Big Sean!
Vanaf maandag 18 mei hoor een week lang je een nieuwe lijst bij MNM, een lijst die 100% is samengesteld met de artiesten waar jij fan van bent. Begin dus al maar te fangirlen (ja mannen, jullie ook), want we hebben jouw stem nodig. In ruil maak je kans op tickets voor de grootste sterren!
Behoort jouw spruit al tot de MNM Love Generation?
Elke dag worden er in België tientallen kinderen geboren. Ook voor onze allerjongste luisteraars hebben we graag speciale aandacht want vanaf nu kan jouw jongste spruit deel uitmaken van de MNM Love Generation!
Fiets mee op het strand van Middelkerke en Westende met MNM Beach Bike!
Op donderdag 14 mei kan je samen met MNM genieten van een unieke activiteit, want zeg nu zelf: hoe vaak heb jij al eens met je fiets over het strand gereden?
Neem samen met je vrienden onze studio over!
Tijdens Generation M kan jij samen met je vrienden of vereniging onze studio voor één uur overnemen. Elke dag, tussen 23u en 24u is de radio van jullie… en een bokaal met vragen.
[VIDEO] Lady Gaga in een vintage jasje
Ariana Salvalas neemt Lady Gaga terug mee naar de jaren '20 en stak de hit 'Bad Romance' in een vintage jasje. Kijk en geniet!
[VIDEO] Big Game - Over-The-Top Actiefilm
Een tiener die kampeert in de bossen moet de Amerikaanse President redden als de Air Force One wordt neergeschoten. 'Big Game' is een over-the-top actiefilm met Samuel L. Jackson in de hoofdrol als President.
MNM Party Classics van Kygo
Speciaal voor MNM heeft Kygo zijn favoriete feestplaten gekozen. Er zitten toch een paar verassingen in. Dingen die je misschien niet direct van een 23 jarige house DJ zou verwachten. Luister zaterdag 2 mei om 21u zeker naar de Party Classics van Kygo!
Verslaafd? Generation M zoekt naar een oplossing!
De ene kan geen seconde zonder zijn smartphone… Iemand anders laat zijn of haar slaap om elke nacht te kunnen gamen. Of misschien hou je wel van een gokje? Of twee? Of tot je erbij neervalt…
Blok MNM Love Generation
Blok MNM Online