Skip navigation
Win tickets voor de Jupiler Pro League
Peter en Nasrien geven de komende weken tickets weg voor alle topmatchen uit Play Off 1. Maar ook Play Off 2 en Play Off 3 worden niet vergeten. Om kans te maken, moet je gewoon deze vraag beantwoorden.
[VIDEO] UrbaNice met Gloria Boateng en kRaMeR
Op donderdag 24 april kwamen Gloria Boateng en kRaMeR op bezoek bij Astrid en Brahim in UrbaNice. Herbekijken? Dat kan hier!
[VIDEO] Mikaël Ophoff van The Voice op bezoek bij Thibaut Renard in MNM Big Hits
Op donderdag 24 april brengt Mikaël Ophoff een bezoekje aan Thibaut in MNM Big Hits. Als je elke week naar The Voice ken je hem ongetwijfeld, maar hij moest ondertussen helaas afscheid nemen in het programma. Heb je het gemist? Wil je zijn twee live-nummers herbeluisteren?
Op zondag 4 mei staat Miley Cyrus in het Sportpaleis. Tijdens de Sterrenregen maakte je reeds kans op tickets, maar Tom mag in Planeet De Cock mag 1 duo gelukkig maken met een Meet & Greet met de enige echte Miley én uiteraard een ticket voor het optreden.
Strippende Sterren
Elke donderdag komen heel wat sterren strippen in de Strippende Sterren. Bekende en minder bekende acteurs brengen samen met Peter en Nasrien hun favoriete strip tot leven.
[VIDEO] Magda twerkt zich richting Strafste School...
Hendrik heeft een geweldig nieuw plan om De Strafste School-jury over de vloer te krijgen, maar Magda haar eigen plan twerkt een andere richting op.
[FOTO] MNM Loves Kraantje Pappie
Op 23 april 2014 stond Kraantje Pappie in de AB Club. Hij kwam z'n nieuwe CD Crane II voorstellen aan zijn fans.
[WIN] Deel jij de Belgische punten uit tijdens Eurosong 2014?
"Twelve Points, Douze Points!" Heb jij altijd al de punten willen geven tijdens het Eurovisiesongfestival? Schrijf je hier in en wie weet sta jij binnenkort voor de camera van Eurosong.
Schrijf je in voor de 'Goeiemorgenvogel'
Elke ochtend halen Peter en Nasrien de 'Goeiemorgenvogel' uit zijn kooitje. Jij kan het vogeltje naar je moeder, vader, lief, beste vriend... sturen met een speciale boodschap én een verrassingsplaat in zijn ei.
[FOTO] 21 wereldsterren en hun mogelijke naam-trend
Bij elke wereldster valt er wel een online-trend te bedenken die je kan imiteren. Voor welke trend ga jij?
[VIDEO] Phonify: Welke plaat kies jij?
Deze week heeft Bert deze platen voor jou klaarstaan in Phonify. Op woensdag 9 april kan je kiezen tussen onderstaande toppers, maar welke single geniet jouw voorkeur? SMS het nummer naar 6050 (50 eurocent per sms) of bel her door via 070 244 444!
[VIDEOCLIP] It's My Belly Button
Gisteren vond Tom enkele letterlijke kakliedjes voor jou, maar het internet is raar en houdt het niet bij een simpel drolletje. Zo maakte Rhett & Link ook een liedje over hun navel en noemden het liedje "It's My Belly Button".
Footerteaser De Week van Eva
Blanco blok
Footerteaser goeiemorgenfilm