Skip navigation
[VIDEO] 11-jarige DJ Senne draait heerlijke set in Start To DJ!
Gelukkig moesten de kandidaten van Start To DJ het niet opnemen tegen dit jong geweld, want DJ Senne (11 jaar) had misschien wel iedereen naar huis gedraaid met zijn meesterlijke DJ-set toen hij als gast-DJ langskwam in de kwartfinale.
[VIDEO/FOTO] Het sfeerverslag van Emma Bale's Sweet Sixteen concert.
Zondag 2 augustus werd Emma Bale 16 jaar! En net daarom stelde ze gisteren haar debuut EP 'My World Untouched' voor in Baouzza Beachclub in Diepenbeek voor al haar fans. Zon, cocktails, zwembad en goede muziek!
[VIDEO] De zomer van 2015 in een heerlijke mashup!
Lucia, Elisa en Juliet zijn Franse jeugdvriendinnen met één gezamelijke passie: muziek! Een heerlijke mix van zomerse platen in een versie die je nog niet gehoord hebt.
[VIDEO] Een 'Uptown Funk' van 240 filmclips!
Het nummer 'Uptown Funk' van Mark Ronson is gemonteerd op verschillende quotes, woordjes, zinnen uit wel 240 films. Gekkenwerk of geniaal?
[POLL] Het dilem(n)ma van vandaag!
Kiezen is verliezen! Da's niet het geval bij Astrid After Work. Astrid legt je elke dag een dilem(n)ma voor, online kan je dan laten weten wat je kiest. Tussen 16u en 19u kom je te weten waarvoor de andere luisteraars gestemd hebben.
De halve finale van Start To DJ 2015 met DJ's C-Bass, Avalonn en Signite!
Ook dit jaar dompelen we elke vrijdagavond de Surfclub in Westende volledig onder in Start To DJ-sfeer. Maak kennis met de 3 halve finalisten die op vrijdag 7 augustus verder strijden, met een missie: Start To DJ 2015 winnen, en zo een plek veroveren op de mainstage van Summerfestival 2016!
Jouw #1 in de MNM50 voor een vijfde (!) keer op rij: Lost Frequencies!
Omdat vier weken op een rij nog niet genoeg was, doet Lost Frequencies er deze week nóg eens 7 dagen bij op #1 met zijn hete zomerhit Reality. Nu komt de teller op maar liefst vijf weken!
Zing jij zaterdag 15 augustus mee op het Sing Your Song Live-podium!
Ben jij een echt podiumbeest met een fantastische stem? Laat dan van je horen!
[VIDEO] De actua in een muzikaal jasje!
Heb je de actua van de voorbije week gemist? Geen nood! Lise brengt je elke maandag een update in een muzikaal jasje.
Camilles n°5: 5 dingen die op het strand kunt doen, zonder op je handdoek te liggen
Het wordt komende zondag ontzettend mooi weer. En wanneer het warm is, heeft de doorsnee Vlaming nood aan water. Auto vol en de frigobox gevuld met sandwiches naar de kust dus. Maar misschien hou je er niet van om een hele dag op je handdoek te liggen.
[FOTO] Deze 7 Belgische YouTubers verdienen ook hun eigen wassen beeld!
Onlangs kregen YouTube-megasterren Smosh en Jenna Marbles hun eigen wassen beelden. Dik verdiend! YouTube-sterren moeten we echter niet ver zoeken. In België zijn er ook een pak internetsensaties met héél wat fans. Daarom verdienen deze Belgische YouTubers van ons ook een eigen wassen beeld!
Ook deze hoor je bij MNM ...
De zomer is al halfweg maar naar het schijnt moet de beste muziek van het jaar nog komen. Deze nieuwe singles van de week komen we alvast zeer dicht in de buurt. Welkom Major Lazer, Safi & Spreej, Woodie Smalls & Axwell /\ Ingrosso!
Blok MNM Love Generation
Blok MNM Online