Skip navigation
[SPOTIFY] Tour Of Music: De beats van de Tour de France
Met welke muziek trainen wielrenners? En op welke beats rijden ze de Tour de France? Ontdek het hier!
[FOTO] Dit is Start To DJ 2015!
De zomer is officieel begonnen met de eerste voorronde van Start To DJ. Ontdek er hier alles over!
[VIDEO] De gouden platen van de Click Like 40
De Click Like 40 onder leiding van niemand minder dan onze Dorianne Aussems wordt ook deze week weer een gouden lijstje. Ontdek hier alvast drie uitschieters.
[VIDEO] 'Reality' is de nieuwe #1 in jouw MNM50!
Loïc Nottet is uitgerapapapt op #1 in de MNM50. Lost Frequencies en Janieck Devy springen over onze Eurosong-trots. Na zeven weken komt 'Reality' helemaal bovenaan de lijst.
Ook deze hoor je bij MNM ...
Je komt weer niet toe. De vingers van één hand zijn voor de derde week op rij niet genoeg om de nieuwe platen te tellen. Ontdek welke nummers je de komende weken meer en meer hoort bij MNM.
[WIN] Jason Deruuuulooooo! (8 februari in Vorst Nationaal)
Jason Derulo kan echt alles: als zanger, songwriter én danser tilt hij zijn shows tot een hoger niveau. Maandag 8 februari 2016 zal hij zijn fans in Vorst Nationaal sowieso trakteren op een geweldige avond!
[VIDEO] Stien Bovijn brengt TW Classic en Summerfestival naar de studio!
Stien Bovijn brengt tijdens de Ochtenshow de hele week covers van artiesten die dit weekend op TW Classic of Summerfestival staan. Geen grote band, hopen fans of een fancy backstage, Stien heeft alleen haar gitaar en prachtige stem nodig.
10 Franse songs voor de Tour
De vakantie is begonnen! Veel Belgen trekken naar onze Franse buren, waar ze groot gelijk in hebben. Naar aanleiding van Tour Of Beauty en De Ronde Van Frankrijk maakten we dé ultieme playlist om mee te zijn met de grootste Franse hits.
Wil jij op het podium staan met Ian Thomas, Laura Tesoro en Peter Van de Veire?
Ben jij een echt podiumbeest met een fantastische stem? Droom je er vooral stiekem al heel lang van om eens op het podium te staan met Ian Thomas, Peter Van de Veire, Silke Mastbooms...?
[VIDEO] Jason Derulo zijn nieuwe clip is een specialleke
Vrijdag 3 juli start de voorverkoop van het optreden van Jason Derulo in België. Kan jij niet meer wachten tot 8 februari? Check dan hier zijn nieuwe videoclip 'Cheyenne'!
Behoort jouw spruit al tot de MNM Love Generation?
Elke dag worden er in België tientallen kinderen geboren. Ook voor onze allerjongste luisteraars hebben we graag speciale aandacht want vanaf nu kan jouw jongste spruit deel uitmaken van de MNM Love Generation!
Laura Tesoro draait jouw favoriete nummers!
Laura Tesoro neemt binnenkort een hele week Sing Your Song over. Tussen 11u en 12u draait ze al jouw favoriete nummers. Wil jij meezingen met Rihanna? Of wil je de nieuwe van Pitbull nog eens horen?
Blok MNM Love Generation
Blok MNM Online